USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нардепи не шкодують бюджетних грошей на екзотичний відпочинок. ВІДЕО

10 Вересня 2013 18:04
На оздоровлення народних депутатів з державного бюджету виділяється близько 17 мільйонів гривень щороку. Свої відпустки народні обранці проводять на всесвітньо відомих курортах, йдеться у сюжеті програми «Гроші».
Зокрема, перший заступник бюджетного комітету Владислав Лук'янов заспокоював нерви на Мальдівах, ловлячи екзотичну рибку і підкорюючи океанські хвилі. В іншого регіонала Нестора Шуфрича була профілактика здоров'я на Ібіці в компанії Володимира Кличка і трьох дівчат. З його слів, він ще хотів відпочити біля берегів Італії, але не встиг. Витрати на подорож склали 50-70 тисяч гривень.
Опозиціонер Юрій Стець насолоджувався краєвидами Іспанії. Його колега по парламенту Віталій Хомутиннік, після праці над податковим кодексом, займався медитацією на хвилях узбережжя Франції.
Регіонал Олег Царьов оздоровлював легені. Крутив педалі по Кримських горах, а до цього зцілювався могутністю закордонних гір. «Ми дуже часто робимо якісь активні види відпустки. Ми подорожували Австралією, Новою Зеландією з рюкзаком. Ми ходили у Памірські гори в Таджикистан, ходили на Білуху на Алтай», - повідомив політик.
Проте були й такі, які обрали український Крим. Так, лідер фракції ПР Олександр Єфремов був на півострові вісім днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Василь Показати IP 11 Вересня 2013 00:48
Вивезти би їх всіх на уранові шахти в Кіровоградську обл., хай би там пару років "відпочили".
Читачка Показати IP 11 Вересня 2013 11:47
О боже які "молодці" набралися сил щоб знову пикі бити у раді і показувати цей цирк на весь світ!
Ваня Показати IP 11 Вересня 2013 11:49
От бики,мільярдери по бізнесу і за нащ рахунок відпочивають. Це насмішка над нами бідняками 90 процентів по усій Україні,приниження і зневаження. Але ми безсилі.Господи покарай їх за нас,щоб вони всі видохли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus