USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найстаріша волинська шахта вперше за 6 років достроково виконала річний план

7 Листопада 2008 11:33
У червні 2004 року шахта № 1 «Нововолинська» відзначила 50-річчя. За 54 роки шахтарі видали на-гора 15,8 мільйона тонн енергетичного палива. Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі Волинської облради.
Шахта № 1 «Нововолинська» – це надзвичайно складна шахта. За роки існування вугільне підприємство неодноразово виборювало першість у змаганнях між підприємствами Нововолинська, виробничого об'єднання «Укрзахідвугілля».
Проте, за час перебування у складі ДП «Волиньвугілля» (з 2002 року) річне планове завдання достроково виконане уперше саме цього року. 7 листопада 2008 року на-гора піднято 90 тисяч тонн рядового вугілля.
У колективі працює близько 200 осіб, багаторічний стаж яких перевищує 20-30 років. У святкових заходах з нагоди перевиконання шахтою річного плану вуглевидобутку від обласної ради взяв участь керуючий справами  Андрій Киричук.  З його рук найкращі працівники підприємства отримали Почесні грамоти найвищого представницького органу краю.
Довідково:
Шахта № 1 «Нововолинська» – перша шахта, яка поклало початок розвитку вугільної промисловості не лише на Волині, а й у Львівсько-Волинському вугільному басейні.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus