USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Негайно переводити виплати зарплат в держбанк? Спростування*

3 Листопада 2014 18:44
Керівництво "Ощадбанку" спростувало інформацію, поширювану рядом регіональних підрозділів держбанку, про вимоги уряду щодо переведення виплати заробітної плати працівникам держпідприємств і бюджетних організацій в державні банки.

Як заявив під час інтерв'ю ЗМІ голова правління "Ощадбанку" Андрій Пишний, розпорядження Кабінету міністрів щодо примусового переведення державних і комунальних підприємств на обслуговування в державні банки ніколи не існувало. "Такого розпорядження немає і ніколи не було" - заявив Андрій Пишний, коментуючи запитання журналістів про використання держбанками адміністративних методів конкуренції на ринку шляхом примусового переведення на обслуговування державних і бюджетних підприємств.

Зі слів Пишного, отримувати зарплатні картки "Ощадбанку" працівникам держструктур і бюджетних підприємств зовсім не обов'язково, активна робота з бюджетниками з боку держбанків - це не більше, ніж стандартна практика пропозиції банками своїх послуг споживачам. Ті ж випадки, коли працівники "Ощадбанку" пропонували ораганах влади та бюджетним підприємствам "негайний" перехід на обслуговування під приводом існування відповідних директив уряду, Андрій Пишний назвав "конкуренцією".

"На початку дев'яностих багато банків стали рости за рахунок того, що забирали частину клієнтів з державних Ощадбанку, Промінвестбанку, Укрсоцбанку, Укрексімбанку. І це добре. Але зараз ми маємо намір конкурувати, - зазначив Андрій Пишний. - Наявність черг у відділеннях банку - це добре чи погано? Для банку це добре, оскільки показує, що у нас є клієнти, які будуть з нами в будь-якому випадку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Гпз28 Показати IP 3 Листопада 2014 19:05
Нема диму без вогню.
екскурсовод Показати IP 3 Листопада 2014 19:27
Та не попре яйценюк проти бєні коломойського!
економіст Показати IP 3 Листопада 2014 20:13
Письмового розпорядження немає, зате в усній формі...))) Згадайте, як в свій час в Приват переводили добровільно-примусово.
ВОНО Показати IP 3 Листопада 2014 21:40
ідея правильна, але тут все впирається в інтереси олігархів та їх банків. От вони і зроблять все щоб нічого не змінилось
Ковельчанин до ВОНО Показати IP 4 Листопада 2014 09:07
Ідея то правильна але для її реалізації потрібні немалі кошти на встановлення банкоматів. Пару місяців тому залізницю перевели в ощад. А в нас на все місто лише пару банкоматів які вичищають після зарплати за півгодини. І народ змушений знімати в інших банках зарплату, при цьому платячи комісію.
Анонім Показати IP 4 Листопада 2014 09:19
Бандити є бандити.Вони в приват переводили цілими організаціями, люди не хотіли,але їх ніхто не слухав.Пригрожували, що знімуть з роботи,якщо не перейдемо.Але нащо нам ці банки,ми одержуавали гроші в організації і добре.Бухгалтери премії одержували і одержують від банків,мало не поїли один одного.
степан Показати IP 4 Листопада 2014 23:40
був колись такий голова обл. держ. адміністрації, в минулому комсомольський ватажок. Так за його правління практично усі бюджетні організації підсіли на приватбанківську голку. А Яценюк зараз робить правильно, в військовий час треба укріпляти державний сектор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus