USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Німеччина заробила на кризі в Греції більше мільярда євро

12 Липня 2017 19:58
Німецька газета Suddeutshe Zeitung опублікувала відповідь Міністерства фінансів Німеччини на запит фракції Партії зелених в Бундестазі щодо кредитів, наданих Греції. Виявилося, що на грецькій кризі Берлін непогано заробив, повідомляють Факти і коментарі.

Так, кредит Афінам по лінії державного банку KfW приніс Німеччині прибуток у вигляді відсотків на суму в 393 мільйони євро. Частка прибутку, отриманого ФРН з 2015 року в рамках програми Європейського центробанку з викупу грецьких облігацій, склала 952 мільйона євро. Отже, загальний прибуток становить 1 мільярд 345 мільйонів євро.

Експерт Партії зелених з фінансів Свен-Крістіан Кіндлер заявив: «Те, що Німеччина заробляє на кризі в Греції, можливо, законно. Але це навряд чи можна назвати допомогою в чистому вигляді і європейської солідарністю». Партія зелених закликала уряд Ангели Меркель перерахувати Греції отриманий прибуток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus