USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вони самі керували літаком», - про загиблу в Греції пару з Рівненщини

25 Вересня 2017 14:06
Українці, які загинули під час авіакатастрофи у Греції - це подружжя Мичків. Воно розбилося під час мандрівки на власному літаку, повідомляє radiotrek.

Нагадаємо, літак прямував з міста Александруполіс у Греції до столиці Румунії Бухарест і розбився в одній з гірських ущелин. Незадовго до падіння з літаком зник зв'язок.

Як повідомляє видання, загиблі - це приватні підприємці з села Немовичі Сарненського району.

Детальніше розповідає секретар сільради Немович Микола Колядко:

«Мичка Станіслав Мартинович 1969 року народження і його дружина Мичка Руслана, теж із 1969 року. Наші мешканці села Немовичі. У них залишилось двоє дітей: син і донька. Син з 1992 року. Донька на два роки молодша.

Загиблі були приватними підприємцями. Мали своє підприємство з виготовлення деревини - опалювальних пелет. І здійснювали ремонт сільськогосподарської техніки.

За словами Миколи Колядка, подружжя Мичок було відомими у селі мецентами і надавало допомогу місцевим мешканцям», - розповідає Микола Колядко.

Поки невідомо, коли тіла загиблих доставлять на Батьківщину. Так само невідомо, коли відбудеться похорон.

Відомо тільки, що подружжя Мичків летіло власним літаком СТ2 німецького виробництва.

«Не можна навчитися літати за три місяці», сказав нам один відомий на Сарненщині чоловік. Маючи на увазі, що Ростислав Мичка, який керував літаком, провчився на курсах пілота лише три місяці. Вони летіли на Україну через Румунію. У них там мала бути дозаправка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Активіст Показати IP 25 Вересня 2017 14:52
Немовичі - бурштиновий край. Літаки на пиломатеріалах не заробляють.
G Показати IP 25 Вересня 2017 17:05
капець, люди з жиру казяться в тому "бурштиновому краї", вже поліщуки-селюки не знають як ще й випендритись, щоб показати скільки грошей нагребли на бурштині - приватні літаки вже стали купувати.
Юрій до G Показати IP 26 Вересня 2017 20:38
Диванним кнопкодавам Активісту і Ж на замітку - http://www.visti.rovno.ua/print_version/article/2285/ І не судіть про інших по собі.
G до Юрій Показати IP 27 Вересня 2017 13:00
ти , б...дь, не диванний кнопкодав, скажи мені на куя цьому бізнесмену приватний літак, за кордом навіть мільйонери всісвітньо відомі далеко не всі мають приватні літаки, а тут буд-яке не встигне з гі?на вилізти, вже пАнти пруть. А про той бурштиновий край, як там казяться з жиру нагрібши бабла і не знають як і куди ще його вперти, та ще й так щоб обов"язково інші побачили, знаю з власних очей, а не від когось. І не розказуй мені тут, що там все без бурштину обійшлось. Живіть скромніше, бо вищі сили випендрьожу не люблять.
Юрій до G Показати IP 27 Вересня 2017 14:10
Коментатор Ж! Це від слова *опа? Заткни свою пельку і, якщо не знаєш цих людей, як вони жили і як заробляли, і як людям, сиротам і для АТО допомагали, - то не варянкай, а то воняє! Кажу ще раз - не суди по собі! Якщо в тебе мозку вистачає засуджувати тих, кого ти в очі не бачив, і рівняти всіх під одну грабюельку, то, звичайно, літака ти не купиш - "рождённый ползать, - летать не сможет". Дно!
Л до G Показати IP 27 Вересня 2017 16:29
Це була його мрія з дитинства - навчитися літати! Жаль що інколи мрії вбивають!
Л Показати IP 25 Вересня 2017 21:07
Він людина з великоі букви, як раз і не на бурштині він все заробив! А своїми руками і головою Скільки добра він зробив для людей, скільки техніки відправив в зону ато! Коли не знаєте його, краще мовчати! Він був справедливою і порядною людиною! Такі люди лічені в нашій країні! Таке кончене життя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus