USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Найдорожчу квартиру у Британії купив Ахметов

19 Квітня 2011 11:34
Найдорожчу у Великобританії квартиру придбав власник компанії System Capital Management Ринат Ахметов.
Як повідомляє Financial Times, Ахметов став власником квартири у престижному лондонському районі One Hyde Park, - інформують Українські новини.
Раніше особу автора рекордної угоди на ринку британської нерухомості ретельно приховувалося за допомогою конфіденційних угод і офшорних структур.

Між тим, тепер прес-секретар українського бізнесмена Олена Довженко підтвердила, що System Capital Management інвестував у нерухомість в One Hyde Park. Зі слів Довженко, це була портфельна інвестиція.

Раніше видання Telegraph повідомляло, що громадянин України поставив рекорд на ринку британської нерухомості, купивши пентхаус в Лондоні вартістю 136 мільйонів фунтів стерлінгів. Також відомо, що операцію було здійснено ще в 2007 році, але тільки зараз було затверджено в Земельному реєстрі.

Нагадаємо, на початку 2011 року в британській столиці відбулося урочисте відкриття елітного житлового комплексу One Hyde Park. Вартість квадратного метра в ньому є найвищою в світі. Ціна квадратного метра в новобудові – близько 104 тисяч доларів. Мешканці комплексу отримують цілодобове обслуговування від готелю Mandarin Oriental.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Смайл Показати IP 20 Квітня 2011 12:29
Бідна держава Україна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus