USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Нововолинськ виграв 200-тисячний грант

3 Липня 2015 17:33
Нововолинськ виграв уже другий грант. Отже, місто вирішить проблему освітнього закладу на суму 200 тисяч гривень.

Про це повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

Так, проект Нововолинської міської ради «Створення енергоефективної школи шляхом комплексного та поетапного впровадження енергозберігаючих заходів» став переможцем грантового конкурсу проектів волинських ініціатив 2015 року.

Заходи, які будуть реалізовані – впровадження енергозберігаючих технологій у ЗОШ №2. Це дасть можливість розпочати другий етап із впровадження комплексного підходу до енергозбереження у цій освітній установі.

Нагадаємо, що до цього у школі впроваджувались пілотні заходи проекту «Україна та Грузія в Угоді мерів» щодо реалізації першого етапу, у рамках якого встановили індивідуальний тепловий пункт та замінили частину вікон.

Загальна вартість нового виграного проекту – 200 тисяч гривень. Заходи будуть реалізовуватися Нововолинською міською радою спільно із Асоціацією «Енергоефективні міста України» та Управлінням економічної політики та інвестицій, повідомляє сайт міської ради.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, розробивши план дій зі сталого енергетичного розвитку, Нововолинськ підписав грантовий контракт на суму мільйон триста тисяч євро, які підуть на енергозберігаючі проекти. До 2020 року місто зобов’язалося скоротити викиди вуглецю на 20 відсотків, а для цього необхідно зменшити залежність від викопних видів палива.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль Показати IP 3 Липня 2015 17:39
Нашому меру пану Вікторові Борисовичу Сапожнікову від мене особисто та від пані Наталки Семенівни-низький доземний уклін та красна подяка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus