USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Орендарі Волині заборгували більше 600 тисяч гривень

26 Вересня 2014 14:39
Орендарі приміщень, які знаходяться у комунальній власності, заборгували області більше 600 тисяч гривень за користування площами, які нині перебувають на балансі КП «ВолиньЕнергоСофт».

Про це стало відомо під час 30-ї сесії Волинської облради сьогодні, 26 вересня.

Відповідний депутатський запит прокурору Волинської області, а також начальнику Державної виконавчої служби луцького міського управління юстицій озвучив депутат облради Святослав Кравчук.

З його слів, нині на балансі КП «ВолиньЕнергоСофт» знаходиться будівля, що є обласною комунальною власністю. Її орендують понад 30 установ, проте серед них є такі, хто не платить за користування приміщеннями.

Так, за станом на сьогодні загальна заборгованість по орендарях становить десь 660 тисяч гривень. Як зазначив Кравчук, щодо цих випадків є відповідні рішення суду, які зобов’язують заплатити орендну плату.

«Прошу прокурора і начальника виконавчої служби на виконання рішення постійної комісії з питань використання майна терміново вчинити передбачені законодавством дії щодо примусового виконання вищезгаданих рішень господарських судів Волинської області», - заявив депутат Кравчук.

Запит депутата його колеги підтримали.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
иван Показати IP 26 Вересня 2014 15:42
вечний ССвятослав кравчук :-всем нужен и левым и правым и зеленым и помаранчевым : что значит быть проффессионнналом
Романюк Показати IP 26 Вересня 2014 21:20
Кравчук-старе доробало.
Лучанин Показати IP 27 Вересня 2014 18:37
Пора в сміттєвий бак, вперед ногами!!!! Скільки можна протирати штани, пора готовитися до до люстраціїї, за хабарі, за хати, за квартири, за посади, за дозволи, за оренди ...... Усі такси відомі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus