USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Паспорти й водійські права подешевшають на 40%

14 Травня 2014 15:20
Заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар заявив, що зниження ціни стосуватиметься посвідчень водія, техпаспортів на транспортні засоби, а також вітчизняних та закордонних паспортів громадян України.

Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ.

Зниження ціни, за його словами, пов’язане з тим, що відтепер посвідчення водіїв й інші документи суворої звітності виготовлятиме Національний банк України.

«Сьогодні Міністерство внутрішніх справ України передало всі функції щодо виготовлення посвідчень водіїв так і інших документів суворої звітності Національному банку України. Хочу констатувати, що при виробництві підприємством «ЄДАПС» посвідчення водія коштувало 198 гривень, то тепер – 114 гривень, а це менше на 40 відсотків їх вартості. Стільки ж коштуватиме і техпаспорт», – заявив Чеботар.

З його слів, найближчим часом такі зміни відбудуться і у сфері виготовлення паспортів – внутрішніх і закордонних. Ціна на них буде значно нижчою, зазначив заступник міністра внутрішніх справ, але не уточнив точної вартості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лпдмуа а простише и Показати IP 14 Травня 2014 15:23
а продукти-бензин-комунальні послуги хто ЕДАПС за нас буде платити?
юра Показати IP 14 Травня 2014 15:30
і так їздять придурки а то вже взагалі будуть їздити всі підряд але йдемо в єс
ІРИНА Показати IP 15 Травня 2014 12:42
І ДЕ ТАКИ ДЕШЕВІ ЦІНИ НА ВОДІЙСЬКІ ПРАВА?Я ІМЕННО СЬОГОДНІ НАПИСАЛА ЗАЯВУ НА ВОДІННЯ..ТО ТАМ ДАЛИ РОЗЦІНКИ КОСМІЧНІ 1950ГРН.В ДОСАФІ.ПЛЮС МЕД СЕРТИФІКАТИ .ПЛЮС БЕНЗИН НА ВОДІННЯ .ПЛЮС ЕКЗАМЕН В ДАЇ НЕМЕНШЕ 900 ГРН.ІНАКШЕ ЕКЗАМЕН БУДЕШ ДАВАТИ РІК А ТО І ДВА.А ПОТІМ ЩЕЙ НЕДАДУТЬ ДОЗВОЛУ НА КЕРУВАННЯ ЯКЩО В ДАЇ НЕЗАПЛАТИШ...............................І ДЕПРАВДА??????ТО РОСКІШВ НАШ ЧАС ЗДАТИ НА ПРАВА...КОЛИ АВТОМОБІЛЬ В ПОЛЬЩІ ДЕШЕВШЕПРИДБАТИ ЧИМ ПРАВА ОТРИМАТИ.АБСУРД.АЩЕ КАЖУТЬ НЕДАВАЙ ХАБАРА.ТА НЕДАСИШ В ДАЇ ТО НЕБУДЕШ ЇЗДИТИ НІКОЛИ ЗА КЕРМОМ.....ТАМ САМЕ БІЛЬШІ КОРУПЦІОНЕРИ СИДЯТЬ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus