USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Підприємство заплатить 100 000 штрафу за самовільно засіяну сою

12 Вересня 2017 12:27
Господарство, яке засіяло землі запасу та резерву соєю, покарають.

Прокурори порахували, що засіяння підприємцем резервних земель на Любомльщині завдало шкоди державі на суму майже 100 тисяч гривень.

Отож, вимагатимуть звільнення самовільно зайнятих земель та відшкодування державі завданої підприємством шкоди. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, Ковельська місцева прокуратура звернулася до Господарського суду області з позовом в інтересах держави в особі Головного управління держгеокадастру у Волинській області до одного з господарських товариств, аби повернути самовільно зайняту підприємством земельну ділянку площею близько 70 га.

У ході здійснення процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні прокурори з'ясували, що господарське товариство самовільно зайняло та засіяло соєю ці землі запасу та резерву сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів Ладинської сільської ради Любомльського району, чим завдало шкоди державі на суму близько 100 тис. грн.

Зважаючи на те, що Головне управління Держгеокадастру у Волинській області не вжило заходів задля усунення порушень, на захист інтересів держави стала прокуратура.

Відтак в суді прокурори вимагатимуть звільнення самовільно зайнятих земель та відшкодування державі завданої підприємством шкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus