USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин організував доставку наркотиків «Новою Поштою»

25 Квітня 2015 12:00
Цього року правоохоронці Волині викрили 103 злочини у сфері обігу наркотичних речовин.

Про це стало відомо під час прес-конференції прокурора області Дмитра Чепіжака 24 квітня.

З його слів, цьогоріч спецпідрозділ служби безпеки викрив групу у складі трьох осіб, які упродовж січня – лютого 2015 року на території нашої області та міста Києва незаконно виготовляли, переправляли та збували в особливо великих розмірах амфетамін.

Слідчим відділом УМВС також розслідується кримінальне провадження за фактами продажу групою з трьох осіб такого ж наркотику. Процесуальне керівництво у цих провадженнях здійснює прокуратура області.

Крім того, Ковельською міжрайонною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво розслідуванням щодо 30-річного чоловіка, який у квартирі організував нарколабораторію та виготовляв метамфетамін.

Правоохоронці також виявили «ділка», який організував дилерство посередництвом кур'єрської пошти. Так, працівники прокуратури області підтримують державне обвинувачення відносно громадянина, який незаконно через «Нову Пошту» збував наркозалежним особам сильнодіючі лікарські засоби. Здобуті таким шляхом кошти він розміщував на банківських рахунках.

Зі слів Дмитра Чепіжака, у першому кварталі цього року кількість викритих злочинів у сфері обігу наркотичних речовин зросла на 15 відсотків, порівняно з аналогічним періодом минулого року: 103 злочини у 2015 та 90 – у 2014 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
інформатор сбу Показати IP 25 Квітня 2015 15:03
На вулиці 8 березня в приватному будинку варять амфетамін, інфа 100%
дідо до інформатор сбу Показати IP 25 Квітня 2015 15:25
у гаражі комуняків?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus