USD 40.53 40.90
  • USD 40.53 40.90
  • EUR 40.65 40.95
  • PLN 10.20 10.35

Понад 11 мільйонів субвенцій цьогоріч реалізують на Волині

7 Лютого 2013 16:59
Волинська область торік реалізувала понад 9 мільйонів гривень субвенцій з державного бюджету. Вони надаються місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження Рівненської АЕС. Обласний бюджет отримав 2 мільйони 592 тисяч 200 гривень, бюджет Маневицького району – 6 мільйонів 800 тисяч 800 гривень.

Про це повідомив під час щорічної підсумкової прес-конференції генеральний директор ВП «Рівненська АЕС» Павло Павлишин.

За кошти субвенцій у Маневицькому районі реконструювали будівлі Маневицького кінотеатру «Жовтень», в якому розмістився районний центр творчості для дітей та юнацтва, розпочали реконструкцію вуличного освітлення та капітальний ремонт будинку культури в районному центрі.

Капітальний ремонт систем теплозабезпечення провели в школі села Будки Маневицького району та навчально-виховного комплексу Маневицької ЗОШ№2. Нове покриття автошляхів з’явились в селищі Маневичі та селі Кукли.

Відремонтували також Маневицький краєзнавичй музей, клуби в селах Козлиничі та Красносілля, розпочали будівництво центру соціально-психологічної реабілітації молоді села Галузія. Провели реконструкцію освітлення в селах Старосілля та Прилісне.

У 2013 році Волинь отримає понад 11 мільйонів гривень субвенцій від держави, які реалізовуватимуться за тим самим принципом – обласна частка становитиме 3 мільйони 90тисяч 500 гривень, Маневицький район отримає 8 мільйонів 108 тисяч 100 гривень.

До березня цього року органи місцевого самоврядування формуватимуть перелік об’єктів, які будуватимуться чи ремонтуватимуться за рахунок цієї субвенції. Після узгодження пропозицій в Мінрегіоні розпочнеться їх реалізація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus