USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пораненому в Києві волинянину зібрали 20 тисяч

23 Лютого 2014 17:38
Лучанину Олександру Гечеві, який був поранений у Києві, зібрали більше 20 тисяч гривень.

«Дуже дякую усім НЕБАЙДУЖИМ (тепер я дійсно зрозуміла значення цього слова). Усім, хто кидав і передавав гроші на реабілітацію Пегаса (Сашка Гуча) незалежно від суми, усім, хто молився за нього. Насправді Вашими молитвами і щирою підтримкою його стан покращився і його перевели з реанімації у відділення», - пишуть у мережі його друзі, які збирали кошти на його лікування.


«Ми зібрали 20 тисяч гривень. Поки що цих грошей достатньо. Наступного тижня Пегасу поставлять апарат Іллізарова і його можна буде відвезти до Польщі або Німеччини на лікування. Усі гроші передамо Пегасовій мамі і сфотографуємо це», - додають у мережі. Якщо маєте можливість і бажання, допоможіть, будь ласка, іншим хлопцям з Волинської Січі. Гроші для них збиратимемо у скриньках в 3-х місцях: Палац культури (Просвіта), вул. Богдана Хмельницького, 1, Волинська обласна державна адміністрація, вул. Київський майдан, 9 та безпосередньо на Театральному Майдані», - закликають лучан наостанок.

Зі слів друзів пораненого, хлопцю роздробило стегно. Ходити, мовляв, він буде лиш після реабілітації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оля Показати IP 23 Лютого 2014 18:21
Лучани звичайно що зберуть. А Яценюк, Тягнибок, Клічко не хочуть допомогти герою? НІ, тому наразі потрібно швиденько розібрати посади, в тому числі по регіонам.
Оля Показати IP 23 Лютого 2014 22:33
Ось наші молоді Герої і Лідери, а не ті перевертні з Обласної Ради на сцені, які посади вже поділили!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus