USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Приватбанк припиняє роботу в Донецькій та Луганській областях. ОНОВЛЕНО

5 Травня 2014 09:54
Керівництво найбільшого комерційного банку України Приватбанку вирішило з 5 травня 2014 року призупинити свою діяльність у Донецькій і Луганській областях. Мета - забезпечення безпеки працівників банку в областях з нестабільною політичною ситуацією, повідомляє газета "Гроші плюс".

4 травня 2014 року всі клієнти Приватбанку, які мешкають в Донецькій та Луганській областях, отримали повідомлення про те, що термінали, банкомати та відділення тимчасово призупиняють свою роботу до стабілізації ситуації.

При цьому, робота з рахунками клієнтів не обмежується, і жителі Донбасу зможуть оплачувати комунальні послуги, навчання, мобільний зв'язок, здійснювати переказ грошових коштів, використовуючи інтернет-банкінг Приват24.

Українці, які одержують через ПриватБанк соціальні виплати, стипендії і зарплату, зможуть знімати гроші з допомогою банкоматів інших банків України без комісії.

У разі, якщо клієнт забажає отримати депозитні кошти, це можна буде зробити у відділеннях Приватбанку, розташованих в інших областях України позачергово. У Донецькій і Луганській областях проросійські сепаратисти влаштовують регулярні напади на термінали і банкомати Приватбанку.

Крім того, сьогодні вночі у Миколаєві підпалили відділення "Приватбанку", яке знаходиться на проспекті Леніна, 173 - повідомляє fakty.ictv.ua.

Зі слів працівників банку, підпал стався приблизно о 03:45. "Це акт вандалізму", - так прокоментували причину пожежі в банку. "Вогонь знищив банкомат, вхідні двері, вивіску і коридор, а також пошкодив балкон квартири на другому поверсі", - йдеться в повідомленні.


Подібний випадок був зафіксований в Маріуполі в ніч на 4 травня. Був здійснений підпал центрального відділення даного банку. Полум'я охопило всю будівлю, вогонь повністю зруйнував фасад фінустанови. З 5 травня "ПриватБанк" призупинив роботу своїх відділень у Луганській і Донецькій областях.

Власником "Приватбанку" є голова Дніпропетровської обласної держадміністрації Ігор Коломойський, який запропонував заробити жителям південного сходу України на упійманні диверсантів і здачі їх озброєння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сепаратист дурко Показати IP 5 Травня 2014 10:31
Правильно хай тепер зарплату отримають за 100км.
Яна Показати IP 5 Травня 2014 11:59
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus