USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ПриватБанк знизив відсоткові ставки за кредитами

6 Липня 2010 09:01
З 1 липня 2010 року відсоткові ставки за споживчими кредитами - авто в кредит, іпотека - зменшені на 2% річних у гривні та 0,5 % річних за кредитами у валюті.

Про це повідомили у Волинському головному регіональному управлінні «ПриватБанку».

Таке рішення було прийняте у зв’язку із стабілізацією ситуації на фінансовому ринку, - кажуть у банку.

Зокрема, відсоткові ставки знижуються за усіма раніше укладеними угодами споживчого кредитування, за якими було здійснено підвищення ставок в період з 1 липня 2008 року до 1 березня 2009 року. Головна умова зниження ставки - позичальник не повинен мати простроченої заборгованості перед банком.

«Спеціалісти ПриватБанку чудово розуміють, яких труднощів довелося зазнати позичальникам під час загострення світової фінансової кризи і при першому ж сигналі стабілізації ринку прийняли рішення про зниження відсоткових ставок за споживчим кредитуванням. Ми щиро вдячні усім нашим клієнтам, які, не дивлячись на кризові явища, виконували свої зобов’язання перед банком. Плануємо й надалі пропонувати таким надійним клієнтам нові програми лояльності і найвигідніші умови обслуговування», – сказав директор Волинського ГРУ ПриватБанку Микола Романюк.

Також ПриватБанк знижує відсоткові ставки і тим позичальникам, які мають прострочені платежі за кредитами, однак готові повністю погасити заборгованість і протягом трьох місяців будуть своєчасно погашати поточні платежі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
вого КРОК Показати IP 5 Липня 2010 15:54
Потішило:-)
Справедливый Показати IP 6 Липня 2010 15:36
сначала поднимает - чтобы торжественно снизить :) Какой молодец - гений директор :))) Драконы вы все - потому как такие проценты платить не реально, может стоить бросить уже затею выдавать кредиты явно тем, кто никогда в жизни не отдаст кредит, из-за ваших страховок, что 40% только платят за себя и за 60% тех, кто заведомо не платит кредиты. Умники вы директора все, а толку только от вас мало. Лучше бы разработали систему как реально помочь тем, кто может платить только не ваши драконовские проценты.
Відьмак Показати IP 6 Липня 2010 17:18
Завжди дивувало - якщо не можеш сплатити кредит, навіщо його брати? Людина бере кредит, вона знає яка відсоткова ставка, вона підписує договір, а потім о ба на - жаліється, ховається, в очі працівнику банку каже - я не буду платити, ти і твій банк всеодно мені нічого не зробите. На що розраховувала в такому випадку людина? Чи можна таку людину вважати чесною, мудрою? Як на мене - ні. А найстрашніше - таких людисьок дуже багато. Знизив банк ставку - теж погано, вже немає чим той банк штурхнути і т.д. Можу погодитись тільки в одному - українські банки дійсно ставлять дуже високі процентні ставки по кредитах. Але це не їх проблема, проблема глибше, зовсім в іншому.
Lawbreaker до Відьмак Показати IP 6 Липня 2010 21:42
Баран ти,мля.Коли брався кредит в баксах по курсу 4,85 ,а через три місяці курс підстрибнув до 9,85 хто в тому винен,позичальник по-твоєму?Чи може доходи позичальників теж так реально "підстрибнули"? Якщо не знаєш,що таке платити вдвічі більше,ніж тобі прорахували,то ліпше не патякай,нравоучитель хрінов!!!
Справедливый Показати IP 7 Липня 2010 09:17
Lawbreaker - согласен. Если бы государство позатягивало банкам гайки да так чтобы они давали нормальные кредиты под нормальные проценты, то люди б платили и брали бы больше кредитов. А то, покупаешь товар за год выплачиваешь два таких товара, бредятина. А если бы реально там берешь товар за 5000 грн, переплата за год 600 грн. максимум, и при условии что больше ты кредит не сможешь взять ни в каком другом банке пока не отдашь этот. Это стимулирует людей побыстрее заплатить кредит и взять еще один. За счет оборота денег и прибыли было бы больше.
Відьмак Показати IP 7 Липня 2010 09:53
Тому я й не брав кредитів ні в баксах, ні в рублях...Бо реально розраховував свої сили і головне думав, що може статися будь-що. А то деякі надіялися невідомо на що...
lviv.ua Показати IP 13 Липня 2010 11:04
Підняли на 3,5%, зменшили на 0,5%. Прогрес ... Щойно звонив в банк, сказали, що тре підписати додаткову угоду. Друкують на чеку в касі банку. Цікаво получається, коли піднімали, то додаткову угоду не підписував, а коли зменшують% - тре підписати ...
rew Показати IP 3 Серпня 2010 12:12
приват це робить дуже хітро....поясню - коли збільшувались ставки і позичальники не подали ще в суд - це зменшення усуне можливість звернутись до суду по першому збільшенню ........приват мудрує....
оля Показати IP 13 Серпня 2010 14:24
підписала додаткову угоду 15 липня,кредит плачу з 10 по 15 число. У серпні прийшла в банк-сума не зменшилась, ніхто нічого не може пояснити. Хто знає чому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus