USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Психоневрологічні інтернати Волині утримують за 25 мільйонів.ФОТО

7 Серпня 2013 16:31
На утримання психоневрологічних інтернатів Волині з державного бюджету спрямовано більше 20 мільйонів гривень, а ще 4,5 мільйона – на будівельні роботи з їх реконструкції та благоустрою, інформує «Волинська правда».
Зокрема, майже мільйон гривень спрямовано на ремонт фасаду житлового корпусу психоневрологічного інтернату селища Олика Ківерцівського району. Роботи, як розповів директор закладу Петро Ткачук, розпочались три тижні тому, і завершити їх планують до початку вересня. Наразі в інтернаті проживає 111 підопічних.

«По-перше, завдяки збільшенню фінансування ми змогли забезпечити нашим підопічним комфортні умови. Так, у нас діє рекреаційна кімната, де навіть є тренажери. Телевізор і DVD-плеєр», – розповів директор закладу Петро Ткачук.




У повідомленні йдеться, що заклад абсолютно підготовлений до опалювального сезону, вікна утеплені, працює котельня.
До слова, Олицький психоневрологічний інтернат має підсобне господарство, де більше 100 голів свиней та 30 – великої рогатої худоби. І це уможливлює забезпечувати цей заклад харчовою продукцією власного виробництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus