USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Їздив п’яним та без прав: луцький активіст оприлюднив скандальну інформацію про мера Ківерців та викликав поліцію

22 Серпня 2023 12:43
Луцький активіст Сергій Рижков опублікував скандальну інформацію про мера Ківерців Олександра Ковальчука. Того тричі ловили за кермом без посвідчення водія, якого він взагалі не отримував. Під час першого випадку посадовець ще й був п’яним та вчинив ДТП. Активіст викликав поліцію до скандального мера.

«Поліція складає адмінпротокол за керування транспортним засобом міським головою Ківерцівської громади без посвідчення водія за моїм викликом. Поліція через свою базу даних перевірила, що посвідчення водія взагалі не існує», – повідомив Сергій Рижков.
За його словами, у 2021 році Олександр Ковальчук вчинив ДТП на службовому авто «Рено Логан», будучи в нетверезому стані. Посвідчення водія суд не вилучив.

У 2022 патрульна поліція Волині знову зупинила Олександра Ковальчука. Він керував авто без прав. Рішення суду – штраф.

Читати ще: У поліції підтвердили, що втретє затримали мера Ківерців без водійського посвідчення. Тим часом його помітили у сервісному центрі МВС

Цього року Олександра Ковальчука знову зупинили на блокпості. Мер Ківерців вчергове керував авто без водійського посвідчення. До того ж номерні знаки на авто не відповідали цьому транспортному засобу. Рішення апеляційного суду – не лишати Олександра Ковальчука посвідчення водія на п'ять років (як це має бути відповідно до закону). Мер Ківерців просто відбувся штрафом 40 тисяч гривень, бо не можна позбавити посвідчення водія людину, яка взагалі його не отримала.
«Авто міський голова тоді розбив, будучи в стані алкогольного сп’яніння. Але він знайшов «донора» і далі їздив. Кілька днів тому він пересів на новенький «Рено Колеус», який надали місцевій лікарні. Але це вже інша життєва історія. Стадіон, так стадіон», – написав Сергій Рижков, натякаючи на 145 мільйонів гривень, які витратять на спортивну споруду в Ківерцях.

Відзначимо, шо на сторінці Ківерцівської міської ради у Facebook дійсно є інформація про те, що комунальне підприємство Ківерцівського центру первинної медичної допомоги днями придбало за кошти обласного бюджету два легкових автомобілі для потреб медичного закладу. Але у зв'язку з необхідністю один з придбаних автомобілів було тимчасово передано на баланс міської ради.

Нагадаємо, раніше міськрада у Ківерцях оголосила тендер на будівництво стадіону з біговими доріжками за 150 мільйонів гривень. Проте після розголосу та скандалу торги скасували. Але, як стало відомо 21 серпня, мерія Ківерців все ж уклала угоди на 145 млн для будівництва стадіону.

Читати ще: Можна було купити 6 тисяч дронів: мерія Ківерців все ж уклала угоди на 145 млн для будівництва стадіону

Депутат Ківерцівської міської ради Ігор Мисковець заявив, що складає повноваження, бо не згодний із антигромадськими діями керівництва міської ради.

Після того, як мер Ківерців Олександр Ковальчук захотів витратити 145 мільйонів гривень на стадіон та бігові доріжки, волинський військовослужбовець з-під Вугледара записав відеозвернення і попросив вкраяти від озвучених мільйонів бодай 120 тисяч гривень на дрон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
!!! Показати IP 22 Серпня 2023 13:20
Рожкова на мило! Активіст! Рекетир!
І Показати IP 22 Серпня 2023 13:41
Рижков, а ти з Каленюком А. О. розрахувався за свині? Чи тільки чужі косяки бачиш?
Лучанка Показати IP 22 Серпня 2023 13:41
Невже немає кому покласти край цьому свавіллю?Молоді хлопці гинуть щодня,за що?За те щоб отаке жило і раділо і гроші відмивало?
Петро Показати IP 22 Серпня 2023 13:50
Активіст. вас би всіх перевірити на проф. придатність!
Мер Показати IP 22 Серпня 2023 13:53
Хоть не учасник АТО? Бо проголосував за нього бо думав шо він учасник АТО
Бидлота Показати IP 22 Серпня 2023 13:55
Це не мер! Це Ідіот!!! Провести перевірку,притягнути до відповідальності,звільнити! Скасувати стадіон, закупити дрони!!! Все!!! Що чекаєм???
!! до Бидлота Показати IP 22 Серпня 2023 15:08
Можна ще комунальну власність продати і теж кошти залучити на дрони і т.д.
Александр - 1 Показати IP 22 Серпня 2023 14:27
Співчуваю мешканцям Ківерців.. Але ж самі винуваті. Вибрали кого хотіли..
Вуйко Показати IP 22 Серпня 2023 14:28
Це фуйко, а не мер...
Юрій Показати IP 22 Серпня 2023 14:44
Гроші на стадіон є а надбавки як у всіх інших регіонах, молодшому медперсоналу познімали і платять мінімалку........ Лише лікарям та певним людям залишили. Цікаво чи собі познімали через дефіцит коштів?
Радувець Ларіса Показати IP 22 Серпня 2023 14:48
Бачимо що обласна влада не вживає негайні і жорсткі заходи щодо цього пройдисвіта, це свідчить тільки про одне, вони також мають добре поживитися з цих мільйонів! Яке паскудство!
За Зеленського голос Показати IP 22 Серпня 2023 15:01
Люде, не цькуйте вже того мера. То ж не вкрав гроші закордон, а зробе який не який стадіон в Ківерах.
Українка Показати IP 22 Серпня 2023 15:19
То ще є якісь запитання про правопорушення "крутого" мера Ківерець? Йому все дозволено!? Та у такий час! Ганьба всім тим, зто має принципово й безкомпромісно слідкувати за тим, щоб у першу чергу посадовці дотримувалися законопорядку!
Всім Показати IP 22 Серпня 2023 17:03
Більших покидьків, як всякого роду громадських активістів, годі й шукати! Сусід стукає на сусіда - ось такі європейські цінності!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus