USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

П’ятеро волинян відзвітували про понадмільйонні доходи

28 Квітня 2013 15:25
Доходи понад мільйон гривень задекларували в області п’ятеро волинян. Їх сукупний дохід становить 13,7 мільйона.

Так, в Україні добігає кінця деклараційна кампанія. Щодня податкові інспекції Волині приймають декілька десятків громадян, які звітують про доходи або ж подають декларацію, щоб скористатися правом на податкову знижку.

Графік роботи обласних сервісних центрів складений таким чином, що кожен декларант може у зручний час заповнити та подати документи. У робочі дні центри обслуговування платників податків працюють із 9 години до 20.00. У суботу — з 10.00 до 16.00. До речі, у травневі вихідні теж можна відвідати сервісні центри щодня з 10.00 до 16.00. – інформує Волинь-нова.

Найбільша інтрига кожної деклараційної кампанії — кількість мільйонерів. Ситуацію коментує перший заступник голови ДПС в області, депутат обласної ради Андрій Тимейчук: «Поки що на Волині про доходи, що перевищують мільйон гривень, відзвітувалося 5 громадян. Задекларована сума — 13,7 мільйона гривень. Аналітика свідчить, що найбільші доходи волиняни отримують від продажу рухомого і нерухомого майна та інвестиційного прибутку».

Окрім того, посадовець додав: «Протягом трьох місяців деклараційної кампанії волиняни задекларували 259 мільйонів гривень доходів. Це на 110 мільйонів гривень більше у порівнянні з цим же періодом минулого року. Однак проводити паралель між рівнем добробуту та задекларованими доходами не варто, оскільки в цій сумі і доходи тих, хто подав декларацію з наміром отримати податкову знижку. Але дуже важливо, що цього року категорії тих громадян, які зобов’язані подати декларацію, відзвітувалися про суттєво більші суми».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus