USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

РФ звинувачує Бакая у розкраданні $12 млн у «Metalloinvest Limited»

31 Жовтня 2017 17:44
Російські слідчі звинувачують колишнього керівника Державного управління справами України, екс-глави НАК "Нафтогазу" Ігоря Бакая в розкраданні $12 млн у компанії "Metalloinvest Limited", повідомило у вівторок "Інтерфаксу" інформоване джерело.

"Бакая звинувачують у тому, що він спільно з поки ще не встановленими особами вчинив розкрадання у "Metalloinvest Limited" 12 млн доларів, отриманих у рамках договору позики", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, слідство вважає, що "І. Бакай разом зі спільниками від імені "ТОВ Індустріальна група "Російський ведмідь" уклали в грудні 2014 року договір позики з "Metalloinvest Limited" в особі його директора Кіріякоса Аттікуріса на суму $12 млн". Після отримання грошей І. Бакай перестав виконувати зобов'язання з погашення позики, повідомив співрозмовник агентства.

"Грошові кошти було спрямовано на користь Бакая і невстановлених осіб, чим "Metalloinvest Limited" було завдано збитків в особливо великому розмірі", - сказало джерело.

Раніше у вівторок стало відомо, що Таганський суд Москви взяв Бакая під варту до 12 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus