USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Романюк пообіцяв лучанам підвищення ціни на проїзд у маршрутках

14 Січня 2014 09:24
Проїзд у луцькому транспорті подорожчає, повідомив Луцький міський голова Микола Романюк. Ціну в три гривні, яку пропонують перевізники очільник міста вважає невиправданою, однак вартість проїзду все ж доведеться підняти. Про це повідомляє «Слово Волині».

«Запитати у перевізників, то вони скажуть, що три гривні це мало, а запитайте у мене, я як міський голова відповім, що це трохи забагато. Втім, правда десь посередині. Луцьк лишився чи не єдиним містом, де проїзд у «маршрутках» дві гривні, але довго так не буде. Ціну підіймати доведеться, але не більше як на 50 копійок», - сказав Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
вАНЯОто да-покращенн Показати IP 14 Січня 2014 09:31
А зарплату і пенсії хай ще нам підніме. І повідміняє всі пільги,крму надав хитрим. Ми всі бідні при таких пенсіях
петрик Показати IP 14 Січня 2014 09:40
Романюк хай би сам поїздив на громадському транспорті: брудні вікна, обдерті крісла, народ не сидить, а "вісить", хододнючі салони, через кожні 2 хвилини "передайте будь ласка". Де комфортне перевезення? І за що ціни піднімати? Поставити камери і порахувати реальний дохід тих перевізинів, а то все верещать, що збиткові.
ВІнстон Показати IP 14 Січня 2014 09:50
Водії більше собі на карман ханирать. Ось і всі збитки у перевізника!
тіна Показати IP 14 Січня 2014 09:51
Нехай пан Романюк краще подбає про те, щоб купити нові тролейбуси і дати своїм людям роботу, а не забруднювати повітря маршрутками. А прибутки перевізників не складно уявити, коли маршрутки більше скидаються на банки зі шпротами. А якщо перевізникам невігідно, то нехай відмовляться від перевезень, підуть на завод чи в село і попробують заробити чесно.
петрику Показати IP 14 Січня 2014 10:19
І підвищить, бо його депутати міськради підтримують, бо їх петрики обрали!!!
Лучанин Показати IP 14 Січня 2014 10:34
В нас взагалі маршрутні таксі не відповідають параметрам маршрутного таксі. Маршрутка повинна скоріше за автобус перевозити пасажирів при наявних тільки сидячих місцях. А в нас що? Мало того що як шпроти в банці, так ще й зупиняється на більшій кількості зупинок ніж має зупинятися звичайний автобус чи тролейбус. Відповідно і вартість проїзду повинна бути меншою за автобус чи тролейбус, бо гірші умови. 1 гривня - абсолютно виправдана ціна за проїзд! А на майбутнє треба закупити нові комфортні тролейбуси з опаленням та кондиціонерами і нехай будуть зупинятися ще й на маршрутних зупинках, але на вимогу пасажирів. Можна назвати маршрутними тролейбусами і проїзд по 2 гривні. Я думаю що це влаштує абсолютно всіх. А маршрутки повинні або стати дійсно маршрутками і по 5 грн, або взагалі зщезнути як вид!
женік Показати IP 14 Січня 2014 10:42
жах. ЯК так можна людей обдирати? Як перевізники возять людей!!!!!!!!!!!!!Як не соромно таке робити!!!!!!!!!!!!!Жах такому міському голові. МАйдан треба і треба . Нічого кращого немає а й далі людей оббирають. Нехай самі поїздять у маршрутках і скажуть чи треба там ще доплачувати за проїзд. знахабніли вже зовсім. сором за таких чиновників Луцька.
серж Показати IP 14 Січня 2014 10:48
скатабаза
міша Показати IP 14 Січня 2014 11:33
бог вам суддя. за все заплатите. так не можна на простих людях завжди наживати державу. краще б з багатіїїв так стягували за авто і будівлі. а то з бідного обдирають як можуть
василь Показати IP 14 Січня 2014 11:35
якби так ще зарплати вчасно платили і піднімали як вони все піднімають. ганьба. до чого ми котимось????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????який безпорядок у закладах харчування і магазинах супермаркетах. Яка там іноді вонь напевно мишами
олег Показати IP 14 Січня 2014 12:00
на все ціни піднімають, добре їм машинами ж їздять, гроші на бензин мають , а ми іноді на тролейбус не маєм!
Анонім Показати IP 14 Січня 2014 12:41
пусть посчитают прибыль маршрутчиков,билетов никто не даёт,в конце смены отрывают сколько надо и жгут,пишут в отчете минимальное количество пассажиров,всё на карман и показывают убытки,где вы видели частника работающего себе в убыток?да он на другой день закроет фирму,а на маршруты конкурс,прям все хотят поработать себе в убыток,какое на фиг повышение,за безбилетного пассажира надо штрафовать водителя и проверять билеты почаще,водилы наловчились хорошо считать вошедших и заплативших,не заплатив не поедете,а билет нужно унижаясь выпрашивать,здесь навести порядок и увидите Ючто цену не повышать а понижать надо,а эти Эталоны-это же гробы на колёсах,того урода,что разрешил их использовать для перевозок людей сажать надо,тролейбусный парк угробили,лишили этих перевозчиков конкуренции,они уже обнаглели до невозможности,мера за всё это надо гнать,если он ещё может говорить о повышении-он просто вор и наглец.
Дмитро Показати IP 14 Січня 2014 12:44
Дістало! Я одного разу їха і слухав скільки ті маршрутки заробляють! Один водій похвалився другому що купив Ланоса в кредит але так добре йому заробилось що віддав 70000 тисяч гривень за 24 місяці і каже непогано зараз сину допомагає хату будувати. МАРШРУТНІ ТАКСІ в місті Луцьку заробляють і на кредит на саму машину, як правило це "" Богдан", і на "план" власнику маршрутного таксі, на мінімальну зарплату водієві і звичайно на саму зарплату водієві яку він безпосередньо бере з перевезених грошей отриманих понад план. ГОЛОВНЕ питання ось в чому про наведені факти знаю я і більшість лучан і також я впевнений про них знає наш мер то чому він нічого не робить для людей які його обирають! А ну звичайно я баран гроші ж краще))))) навіщо ті люди)))))
Проня Показати IP 14 Січня 2014 13:27
В час пік маршрутка "від кінцевої до кінцевої" за 1 раз може заробоити 200 грн. Скільки то можна солярки купити. А тих рейсів скільки? І скільки то грошей!!! Хто збитковий - хай не їздить. Коли наша місцева влада буде за НАРОД думати? А й дійсно, якщо наші владці далі ніж за 10 метрів не виходять від своїх Лексусів, то як їм знати про реальну ситуацію простого народу. Не знають або не хочуть знати....
таня Показати IP 14 Січня 2014 15:37
прийдеться пішки нам ходити!
місцевий Показати IP 14 Січня 2014 16:09
Ах пообіцяв... Ну то нехай готується той Романюк!!!
Корінний лучанин Показати IP 14 Січня 2014 19:05
Я не про тариф на проїзд скажу, ці розмови тягнуться із весни 2013р. Про інше скажу, яке в якійсь мірі має відношення до підвищення ціни на проїзд. ОТ ЖИЛА - БУЛА ЛЮДИНА, БУЛА ВОНА КОМСОМОЛЬЦЕМ, ПОТІМ КОМУНІСТОМ , 1-м секретарем міському комсомолу, і т.д Ніби має народне походження( не з дворян) і завжди всіх повчав ( на основі марксисько-ленінського вчення) що захищає інтереси людей, тобто НАРОДУ! А "кляті" капіталісти ГНОБЛЯТЬ його, наживаються! ПРОЙШЛИ РОКИ, ПРОСВИСТІВ ВІТЕР ЗМІН У ЖИТТІ КРАЇНИ. ТЕПЕР КОЛИШНІЙ " ВБОЛІВАЛЬНИК" САМ СТАВ КАПІТАЛІСТОМ, МЕРОМ ЗА СУМІСНИЦТВОМ І ВЖЕ ПРОСТО НЕ РОЗУМІЄ ТОГО ЯК ЖИВУТЬ ЛЮДИ! ГОВОРИТЬСЯ ОДНЕ , РОБИТЬСЯ ІНШЕ! Братва перевізників прийшла, пошуміла: ДАВАЙТЕ ПІДВИЩУЙТЕ ТАРИФ, БО ЖИТТЯ НЕМАЄ, БІДУЄМО ДУЖЕ! І мер наш : ТАК, ТАК ми вам підвищимо але не настільки як хочете! А разом з тим ТРОЛЕЙБУСНИКИ без зарплати сидять! ЩО ЦЕ ЗА ЕКОНОМІКА У НАС ТАКА? ВИРІШУЙТЕ ПИТАННЯ НА ДЕРЖАВНОМУ РІВНІ ПРО ПІЛЬГОВИКІВ , ПРО ЇХНІЙ ПРОЇЗД ТА ОПЛАТУ!!!
user Показати IP 14 Січня 2014 20:18
А чому Романюк обговорення цієї теми на всвою сторінку у facebook не винесе, боїться що мало лайків буде?:)
Лучанин до user Показати IP 15 Січня 2014 01:51
Ні, не мало лайків, а багато лайки!
гОСТЬ Показати IP 26 Березня 2014 11:32
пРАВИЛЬНІ КОМЕНТИ. ПАНЕ рОМАНЮК ТИ МАЄ СОТНІ ТИСЯЧ ДОХОДУ, А В НАС МАЛЕНЬКА ПЕНСІЯ У 90 ПРОЦ. ЛЮДЕЙ. БІЗНЕСМЕНИ І ВАМ ПОДІБНІ ЇЗДЯТЬ МАШИНАМИ,ЇМ НАШІ ПРОБЛЕМИ НА ФІГ ВПАЛИ. ПЕНСІЇ НІХТО НЕ ПІДНІМАВ І НЕ ПІДНІМЕ ЗАРПЛАТ ТАКОЖ.ЦІНИ ВИРОСЛИ НА ВСЕ ВСІ ПРОДУКТИ ВЖЕ НА 30 ПРОЦ. ВИ ДУМАЄТЕ,ЩО ВИ ГОВОРИТЕ.НАВЕДІТЬ ОБЛІК ГРОШЕЙ У ЦИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ,ХАЙ ЗВІТУЮТЬСЯ ЗА КОЖНУ КОПІЙКУ ПОСТАВТЕ КАСАВІ АПАРТИ,ЕЛЕКТРОННИЙ ОБЛІК, КВИТКИ ХАЙ ВИДАЮТЬ А ЛЮДИ ВИМАГАЮТЬ.у НАС АТОМНИЙ НАВЕСТИ ПОРЯДОК РАЗ ПЛЮНИТИ.АЛЕ ЦЕ ВАМ І ЇМ НЕ ВИГІДНО.ВИГІДНО НАС ЗАГНАТИ В ЯМУ, З ЯКОЇ МИ ВЖЕ НЕ ВИБИРЕМОСЯ. ПІЛЬГОВІ КНИЖЕЧКИ ТАКОЖ ПО БЛАТУ НЕ ДАВАТИ. АДАТИ ПІЛЬГИ ДІЙСНО ЗАСЛУЖЕНИМ ЛЮДЯМ, А НЕ ВСІМ ПІДРЯД.ХТО НА ГРПУПІ ВІН НЕ ПЕНСІОНЕР І ЩЕ ДО ЦЬОГО ПРАВЦЮЄ,ТО ВІН ЩО БІДНИЙ ЗАРПЛАТА І ПЕНСІЯ ТА Й ГРУПА КУПЛЕНА,БО ЯКЩО ВІН ХВОРИЙ ТО НА РОБОТІ НЕ МАЄ СИЛИ РОБИТИ-ЦЕ ПОВНИЙ АБСУРД. А ПІЛЬГИ ПОТРІБНО ВІДМІНЯТИ ВСІМ ПОГОЛОВНО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus