USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Рожищенський сирзавод: порятунок від банкрутства, робота сьогодні

19 Липня 2013 14:33
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук зустрівся з головою правління ВАТ «Рожищенский сирзавод» Петром Шванцом, аби обговорити плани на майбутнє підприємства, що зовсім нещодавно ледь не стало банкрутом, але, мовляв, завдяки зміні власника отримало нову програму розвитку.

Петро Шванц повідомив, що завод викупила група компаній «Терра Фуд», яка більше відома під брендом «Тульчинка». Це – третій гравець на ринку колишнього СНД з виробництва сирів та спредів, - повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

«ВАТ «Рожищенський сирзавод» відновив свою роботу 15 травня 2013 року. Тут виготовляють сирний продукт, масло селянське та сушать сироватку. Наразі погасили усю заборгованість по платежах до бюджету та податках, сплатили заборгованість із виплати зарплати та працевлаштували понад 400 людей», – повідомив голова правління підприємства.

Також завод розпочав заготівлю молока у Волинській області. З червня вже виплатили селянам 1,5 мільйона гривень попередньої заборгованості за молоко. Остаточно розрахуватись з ними завод планує впродовж наступних півтора місяця.

Петро Шванц від імені усього колективу працівників подякував Борису Клімчуку за те, що він особисто зберіг це підприємство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Швейк Показати IP 19 Липня 2013 15:33
"Петро Шванц від імені усього колективу працівників подякував Борису Клімчуку за те, що він особисто зберіг це підприємство." Цікаво, а де зберігалось це підприємство?
молочар Показати IP 19 Липня 2013 16:18
Мушу засмутити Шванца. Борис Клімчук - найбільший знищувач і пригноблювач молочної галузі в області. Аби висунуни Єремеєва і його "Комо",були знищені конкуренти-молокозаводи майже в усіх районах області. Бог усе бачить, але він не приходить карати палкою...
рожищанин Показати IP 19 Липня 2013 16:25
люди працюють на заводі з одним вихідним в місяць.Шванц руліт
WerWolf до рожищанин Показати IP 19 Липня 2013 16:43
Їх ніхто не заставлляє, заяву на стіл і Гуд-бай

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus