USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рожищенський завод купив виробник масла «Тульчинка»

20 Травня 2013 13:15
Група компаній «Терра Фуд» завершила операцію з придбання ПАТ «Рожищенський сирзавод».
Як повідомили в компанії, операція була закрито 17 травня 2013. Підприємство увійде до складу найбільшого бізнес-напрямку групи - «Інтер Фуд», одного з провідних виробників вершкового, вершково-рослинного масла і сиру в Україну, - інформує Forbes.ua.

Рожищенський сирзаводприпинив роботу в листопаді 2012 року через заборгованість. Новий власник планує відновити роботу вже в найближчі дні. 17 травня вже відбулося перше варіння сиру.

«Завод буде спеціалізуватися на випуску твердих сирів в асортименті, - говорить Сергій Ковальчук, генеральний директор« Інтер Фуд». - За нашими оцінками, вже в червні ми вийдемо на обсяг виробництва 350-400 тонн на місяць».

«Терра Фуд» вела переговори про придбання двох молочних компаній - Рожищенського сирзаводу і Острозького молокозаводу (Рівненська область). Обидва підприємства входили в об'єднання «Сири Волині» (ТМ «Роси»), що належить бізнесменові Ігорю Клищу та членам його сім'ї.

Як уточнили в компанії, пріоритетним для компанії «Терра Фуд» було придбання Рожищенського сирзаводу, оскільки ця угода дозволила розширити виробничі потужності та посилити позиції Групи на ринку сиру. Переговори з придбання Острозького молокозаводу тривають.

У складі «Інтер Фуд» п'ять підприємств: Тульчинський маслосирзавод, Крижопільський сирзавод, Вапнярський, Могилів-Подільський та Чечельницький молокозаводи. Загальні потужності «Інтер Фуд» становлять 800 тонн переробки молока на день. Основні бренди - «Тульчинка», «Вапнярка», «ТМСЗ», «Щедра Долина».

Додатково:
Група компаній «Терра Фуд» - один з провідних виробничо-торговельних холдингів України, який розвиває бізнес в трьох галузях - молочної, м'ясної та аграрної. Входить до п'ятірки найбільших виробників молочної продукції в Україні. Лідер вітчизняного ринку вершкового та вершково-рослинного масла і один з лідерів ринку сиру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
жах Показати IP 20 Травня 2013 13:37
Кому належить Група компаній «Терра Фуд»? Ніколи не споживаю ТУЛЬЧИНКУ.
жахУ до жах Показати IP 20 Травня 2013 13:43
Це вже справа хазяйська, що, кому і у якого виробника купувати. Головне щоб люди могли здавати молоко і отримувати за це гроші! Ну і робочі місця для наших людей теж потрібні!
Александр Показати IP 20 Травня 2013 13:45
А кому должны принадлежать эти компании, чтобы Вы употребляли их продукцию?))
ржунимагу до Александр Показати IP 20 Травня 2013 13:47
"Свободі"!:)))
Александр до ржунимагу Показати IP 20 Травня 2013 13:53
Ну уж нет! "Свободе" должны принадлежать ювелирные магазины! Не "царское" это дело- молокозавод!
упс Показати IP 20 Травня 2013 13:46
Ех ... який облом! Не буде кого тепер Гусю на Київський майдан виводити і молоко по дорогах "розливати"!:)
БОГОДАР Показати IP 20 Травня 2013 15:16
Головне, що люди мають роботу і можливість здавати молоко... хоча і за якість продукції не треба забувати...
Тереза Показати IP 20 Травня 2013 16:29
дуже цікаво і якаж ціна буде на молоко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus