USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Римський Колізей приватизували

5 Квітня 2011 15:19
Прем’єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі передав римський Колізей у власність підприємця Дієго делла Вале – сума операції склала 25 мільйонів євро.

Дієго делла Вале – керівник мережі взуттєвих магазинів Tod's. Він також одержить ексклюзивне право на використання в комерційних цілях зображення Колізею протягом 15 років.

В обмін на це Дієго делла Валле, що вважається союзником Берлусконі, виділить 25 мільйонів євро на реставрацію Колізею, пише «Фокус».

Компанія Tod's також одержить ексклюзивне право на оренду Колізею і використання в Італії та за її межами зображень імператорів династії Флавіїв, при правлінні яких був зведений амфітеатр.

Компанії дозволено розміщувати свій логотип на входах і будівельних лісах навколо Колізею.

Проте текст договору між урядом Італії та делла Валле так і не був опублікований.

Між тим, представники італійської профспілки UIL спрямували скаргу до прокуратури Риму та у фінансову гвардію, оскільки вважають, що операція з передачі Колізею делла Валле – це порушення закону.

Генеральний секретар профспілки Джанфранко Черазолі стверджує, що, згідно Конституції країни, Колізей може належати тільки державі. Черазолі додав, що вартість контракту низька.

На його думку, Колізей принесе делла Валле прибуток не менше 200 мільйонів євро, тому що компанія Tod's отримає право на використання амфітеатру в комерційних цілях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus