USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Середня квітнева «получка» у Луцькому районі - 1254 гривень

27 Травня 2008 18:27
Як повідомили 27 травня «Волинським новинам» у прес-службі Луцької РДА, у квітні середня заробітна плата штатних працівників підприємств району становила 1245 гривень. Про це йшлося під час апаратної наради у голови райдержадміністрації Володимира Демчука.
Як ішлося під час оперативки, з початку 2008 року в розвиток економіки району підприємствами та організаціями за рахунок усіх джерел фінансування вкладено майже 70 мільйонів гривень інвестицій в основний капітал. Тобто майже у два з половиною рази більше, аніж минулоріч.
За січень-квітень обсяги виробництва промислової продукції зросли на 37%, тоді як середній позник в області - 35%. Підвищили обсяги промвиробництва «Луцький комбікормовий завод», «Кромберг енд Шуберт Україна», приватні підприємства «Калина», «Ласка», «Пельменна фабрика», «Злата», «Еліт» та інші. Наразі в промисловості працює шість тисяч чоловік, а середня зарплата становить 1416 гривень.
Промислові підприємства району реалізували продукції на 333 мільйони гривень, зокрема 69% - продукція харчової промисловості, 18% - машинобудування, 12% - виробництва меблів.
Довідково:
Обсяг реалізації промислової продукції в розрахунку на одного жителя району склав 4,2 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus