USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Сільськогосподарські ярмарки на Волині будуть без посередників

8 Жовтня 2013 07:03
Аграрну продукцію на сільськогосподарських ярмарках мають продавати лише виробники. Натомість посередників на такі заходи не повинні допускати. Про це заявив Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк під час візиту на ярмарок у Києві. На його переконання, на таких заходах має бути представлена лише вітчизняна продукція. А ціна на неї має бути економічно вигідною для виробника та прийнятною для покупця, − повідомляє Мінагрополітики.

«Я не задоволений тим, що на ярмарках почали з’являтися посередники, а також імпортовані овочі та фрукти. На сільськогосподарських ярмарках повинні бути лише виробники і споживачі – це наша ідеологія», − заявив міністр.

Нагадаємо, що на Волині ярмарки сільськогосподарської продукції працюють уже тривалий час. Щодо посередників, то їх на наших фермерських ринках не було помітно, певно, перекупникам не вигідно демпінгувати свої ціни, щоб вони хоч якось були конкурентоздатними з цінами виробників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 8 Жовтня 2013 07:10
Кожен повинен свою справу виконувати. Фермер випрщувати, а посередник продавати. У селян нема часу їздити та стояти продавати. Совкова влада чергову показуху витворяє.
фермер Показати IP 8 Жовтня 2013 07:43
Мені нема коли на ринку тупцювати. Най приїдуть, заберуть все оптом, і то їх проблема де збути чи щоб не згнило.
Лучанка Показати IP 8 Жовтня 2013 10:13
Які хитрі спекулянти, а виростіть, а тоді в три рази ціну ставте. За таку ціну, яку ви куплятєте бандити,ми не можемо покрити собівартість вирощеної продукції.Хай відкриють , як колись заготівельні пункти у селах куди люди продавдуть свою продукцію, і магазини, щоб були державні, де накручували на цій продукції мінімум 20 процентів, а не 200.А то скуповують свиней по 17 грн, а продають по 50-60-це що за ринок. Ти вирости цю свиню і продай сам так,як ти її купуєш.А в Луцьку купуємо по захмарній ціні.Взяв по 17,то продай по 30 мінімум.А то дурак селюк працює ,як раб, а вам спекулянтам задарма віддасть, ви бабло відіб"єте і смівєтесь з них.Вони навіть собвартості, за те що виростити не повернуть.В нас все пов"язане-це вигідно всім спекулянтам, ви ж селянина на базар не пускаєте, одні бандити там торгують,все схвачено.Доки селянин сам не буде диктувати свою ціну,то будуть мати їх за дурнів.Якщо держава не поставить на місце цих спекулянтів так буде тривати постійно.Поваинна бути мережа магазинів агропромислового виробництва,тоді до спеклянтів ніхто не піде купувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus