USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Скандальне питання щодо подорожчання проїзду в луцьких маршрутках хочуть відкласти

7 Березня 2017 12:15
Зняти з порядку денного позачергового засідання виконкому питання про підвищення вартості проїзду у маршрутках Луцька рекомендували в бюджетній комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 7 березня.

Член комісії Григорій Пустовіт зауважив, що у зв’язку з тим, що з’явилася нова інформація щодо собівартості перевезень, що потребує перевірки, оголошені громадські слухання, які повинні відбутися цього тижня, питання вимагає додаткового обговорення. Членів виконкому варто просити зняти питання з порядку денного для додаткового вивчення.

Члени комісії рекомендували членам виконкому зняти з розгляду проект рішення щодо підвищення вартості проїзду у маршрутних автобусах.

Нагадаємо, у транспортній комісії міськради рекомендували не підвищувати вартість проїзду до 4 гривень та повідомили про те, що перевізники занижували показники щодо пасажиропотоку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Березня 2017 13:28
і завищували дані щодо витрат
? Показати IP 7 Березня 2017 15:25
ПЕРЕВІЗНИКАМ,ПІДНІМАВШИМ ПИТАННЯ ПРО ПІЛЬГОВИКІВ ТА ПІДВИЩЕННЯ ПЛАТИ ГУБЕРНОТОР П.КЛИМЧУК ПООБІЦЯВ ВВЕСТИ КОНТРОЛЕРІВ ЧЕРЕЗ КОЖНІ 5 ЗУПИНОК,ПИТАННЯ БІЛЬШЕ НЕ ПІДНІМАЛОСЯ ДО 2015РОКУ...Отже,з підняттям плати за проїзд ,необхідно ввести контролерів ...активістів вистачає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus