USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скандинавська корпорація НЕФКО інвестуватиме у Волинь?

3 Червня 2008 20:34
Як повідомили «Волинським новинам», перший заступник голови Волинської ОДА Віталій Заремба 3 червня зустрівся з представниками Скандинавської Екологічної фінансової корпорації НЕФКО. Головне питання - переговори стосовно можливого інвестування скандинавами в область.
За словами старшого менеджера корпорації з питань навколишнього середовища Карла-Юхана Лехтінена, їх організація утворена скандинавськими країнами з метою сприяння економічно ефективному зменшенню забруднення навколишнього середовища у партнерстві з інвесторами як приватного, так і державного секторів. Вона фінансується Ісландією, Норвегією, Данією, Швецією та Фінляндією.
Корпорація співпрацює з різними фінансовими установами, а також управляє коштами, виділеними на реалізацію екологічних проектів. Це НЕФКО робить від імені інших організацій, таких як Євро комісія та уряди Північних країн. Під час зустрічі сторони обговорили можливість фінансування інвестиційних проектів, що матимуть позитивний вплив на стан навколишнього середовища Волині.
Довідково:
Скандинавська Екологічна фінансова корпорація НЕФКО працює на території Росії, України, Естонії, Латвії та Литви. Програми Спеціального Призначення для України «Чисте виробництво» та «Енергозбереження».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus