USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Скільки бізнесмени Волині заплатили за право продавати алкоголь

2 Квітня 2014 21:00
За право реалізовувати алкоголь і тютюн волинські бізнесмени сплатили 3,6 мільйона гривень. Про це повідомили у прес-службі волинських міндоходівців.

Місцеві бюджети Волині у І кварталі 2014 року від плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами отримали 2 мільйони 858 тисяч гривень. Ще 780 тисяч гривень надійшло від плати за ліцензії на право оптової торгівлі алкогольними напоями.

Нагадаємо, підприємці Луцька, які продають алкогольні вироби, бояться втратити виручку і не хочуть скорочення людей за рахунок введення в місті нічного "сухого закону".

Як повідомили в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ МІндоходів у Волинській області, протягом січня-березня на Волині видано 1061 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Зокрема, підприємливі волиняни отримали 592 ліцензії на права торгівлі алкогольними напоями та 469 – на право реалізації тютюнових виробів.

Водночас протягом трьох місяців анульовано дію 79 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, Підстави для анулювання були різні, - кажуть фахівці ГУ Мндоходів Волині. Окрім анулювання дії ліцензій за заявою користувачів, волинські бізнесмени позбавлялися права реалізовувати підакцизні товари за порушення законодавчих вимог чи через несплату визначених законом платежів.

Довідково: станом на 01.04.2014р. на території Волинської області діє 4591 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Зокрема, 2513 ліцензії - на право торгівлі алкогольними напоями та 2078 ліцензії дають право реалізовувати цигарки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ирина Показати IP 3 Квітня 2014 10:57
Все киоски, МАФЫ и всю дребедень- закрыть на *рен!!!!!! Бардак и ср*ач!!! И пускай воют эти, так называемые предприниматели, они и без ночной торговли прилично заработают, поверьте, иначе бы не выли!!!!!!!!Дети пьют, приходят в эти "магазинчики" уже никакие, а купив пляшку вообще рыгают рядом тут же. И продавцы продают. ВСЕ! Цивилизацию давайте!!!!!! Пластик, супермаркети, и все! Ночные магазины торговли алкоголем есть везде, только вот крепкие напитки ДОРОГИЕ. Не переживайте, кто гнал самогон и на этом зарабатывал, то и сегодня этим занимается, а вот детский алкоголизм в Украине развивается не по дням, а по часам, и все наши депутаты этому способствуют.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus