USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Складено рейтинг найдорожчих квартир Києва

22 Березня 2011 14:11
Найдорожча квартира Києва, виставлена на продаж у березні, коштує $ 7,4 млн, свідчать дані рейтингу, складеного Slando.

Як повідомили Корреспондент.biz представники сайту безкоштовних оголошень Slando, проаналізувавши статистичні дані за період з 1 по 21 березня, найдорожчим фахівці назвали пентхауз на Печерську вартістю $ 7,4 млн (близько 59 млн грн).

Експерти з'ясували, що приблизно за цю ж суму ($ 8 млн) можна придбати комплекс з 18 таунхаусів в Обухівському районі Київської області (смт Козин) - повністю мебльованих, укомплектованих сучасною електронною та вбудованою побутовою технікою і забезпечених всіма необхідними сучасній людині зручностями (кондиціонери, інтернет , київські номери телефонів, басейн, сауна, джакузі, більярд, тренажерний зал).

П'ятірка найдорожчих апартаментів Києва в березні, за даними Slando:

1. 9-кімнатний трирівневий пентхаус на Печерську на вул. Московській, 27. Загальна площа - 740 кв. метрів, вільне планування. Є спортзал, зимовий сад, SPA-зона, два каміни, басейн і тераси для барбекю.

Вартість $ 7,4 млн (59 млн грн).

2. 5-кімнатна трирівнева квартира на вул. Барбюса, 5в (Республіканський стадіон). Загальна площа - 340 кв. метрів, ремонт VIP-рівня 2011 р. Квартира повністю мебльована, оснащена системою Розумний дім, сигналізацією і центральним кондиціюванням, є підігрів підлоги, 5 санвузлів.

Вартість - $ 4,2 млн. (33,6 млн грн).

3. 4-кімнатна квартира в елітному клубному будинку на Ольгинській, 6. Апартаменти VIP-класу загальною площею 200 кв. метрів, повністю мебльовані та укомплектовані технікою. Був зроблений ремонт з використанням найбільш якісних матеріалів. Є 3 санвузли, гардеробна.

Вартість - $ 4 млн (32 млн грн).

4. 5-кімнатна трирівнева квартира на Великій Житомирській, 6 / 11. Загальна площа - 222 кв. метри. Простора квартира, стеля оброблена деревом в англійському стилі. Вбудовані меблі, діючий камін, ремонт з використанням дорогих натуральних матеріалів.

Вартість - $ 3,6 млн (28,8 млн грн).

5. 5-кімнатний трирівневий пентхаус класу Люкс на вул. Павлівській, 18. Загальна площа - 451 кв. метр, ремонт в класичному стилі з використанням екологічно чистих матеріалів. Італійські меблі від відомих виробників, побутова техніка, підігрів підлоги, дубовий паркет, камінний зал, більярдна, спортивний зал, власна система кондиціювання, багаторівнева система очищення води, охорона, панорамний вид з вікон.

Вартість - $ 3,3 млн (26,4 млн грн)
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus