USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Сьогодні вирішуватимуть долю гарячої води у Луцьку

18 Серпня 2011 09:30
Питання про виділення лімітів на газ ТзОВ «Східноєвропейська теплогенеруюча компанія» розглядатимуть у ДК «Газ України» у четвер, 18 серпня.

Про це 17 серпня повідомив директор підприємства КП «Луцьктепло» Олександр Киричук.

Перегляд виділення лімітів став можливим завдяки прийняттю Луцькою міською радою рішення щодо укладання тристоронньої угоди між ДК «Газ України», ТзОВ «Східноєвропейська теплогенеруюча компанія» та КП «Луцьктепло». Ним передбачається взаємозалік боргів - ДКП «Луцьктепло» погасить 28 мільйонів гривень боргу ТзОВ «Східноєвропейська теплогенеруюча компанія» перед ДК «Газ України».

Якщо ліміти на газ будуть надані, то жителі 33 мікрорайону, де нині немає гарячої води зможуть її отримати.

Адже відсутність лімітів - головна проблема відсутності води.

Водночас Луцька міська рада схвалила нову редакцію статуту підприємства, якому, за поправками депутата Андрія Осіпова, дозволила розпоряджатися майном тільки не інакше як за рішенням міської ради.

«Луцьктепло» пропонували віддати контроль міському голові, натомість депутати повернули контроль над підприємством собі. Це буде чітко передбачено в статуті підприємства, а не лише в контракті, бо контракт міський голова може міняти скільки захоче. А статут міняються тільки депутати», - зазначив депутат.

Крім того депутати будуть знати про будь-яку угоду, що має вартість у мільйон і більше.

Не розглянули депутати через брак часу лише одне питання щодо ДКП «Луцьктепло», яке стосується реорганізації підприємства. На думку Осіпова, воно містить юридичну помилку.

«Те, що задумано не призведе до тих результатів, які описані в пояснювальній записці. А відтак якщо воно не призведе, то відповідно там є якісь закулісні ігри за цим рішенням. Або ж має місце юридичне недопрацювання», - каже депутат-юрист.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Семен Показати IP 18 Серпня 2011 09:44
Невже в червні чи липні не знали, що немає лімітів?! Кожного року одна й та ж проблема - Кропива, відсутність гарячої води, колотнеча перед опалювальним сезоном, відсутність лімітів і т.д. Вже дістали!!! Якби всі ставились до своїх обов’язків як наша влада, то в країни давно вже була розруха!
wer Показати IP 18 Серпня 2011 09:56
Теж мені досягнення - внести зміни в статут. А що толку? Води як не було, так і немає... Зміни треба вносити в керівництво такої міської ради, КП «Луцьктепло», та ТзОВ «Східноєвропейська теплогенеруюча компанія»!
лучанка Показати IP 18 Серпня 2011 10:06
Скільки ой Кропива буде каламутити воду. А нащо дивиться Романюк?. Скільки можна вислуховувати від нього ті обіцянки?.Такий мер , який обіцяє і не виконує обіцянок , нам НЕ ПОТРІБЕН.В людей вже не встачаэ сили з таким безвладдям жити.
Лучанка Показати IP 18 Серпня 2011 10:32
От ПАДЛЮКИ!!! Думаю, що слова Романюка, що до Дня міста буде вода, немають ніякого підгрунтя. БРЕШУТЬ - Як І ЗАВЖДИ. До виборів ще далеко......Нащо людям вода, на їхніх ВІЛАХ все ОК!!!! і вода є , і охорона, і служниці. ЛЮДИ, чого ми чекаємо? Берімо тази та миски і йдемо у 20 річчя незалежності на майдан до Романюкачи Климчука!!!!!! Хай покажуть по телебаченню як Волинь святкує День незалежності!!!!
Петро Показати IP 18 Серпня 2011 11:43
Луцьктепло погасить борг за Кропиву перед ДК Газ України. Смішно. Та Луцьктепло на сьогодні винне Кропиві понад 32 млн. за січень- червень, а лучани провели оплату послуг Луцьктепло вже за липень. Куди дівають наші гроші Дячук з Киричуком. Нехай віддадуть Кропиві борг, і він сам погасить борг за газ.
Мамай Показати IP 18 Серпня 2011 13:15
Досить знущатися з людей, дайте право бажаючим встановити індивідуальний опалення з власним підігрівом води, а то взимку і тепла від Вас не дочекаємось.
Lutsk Показати IP 18 Серпня 2011 17:36
Гаряча вода до дня незалежності - це як подарунок чи подачка?! Нам не потрібно ні того, ні іншого - дайте те, за що ми заплатили гроші!!! А взагалі Романюк обіцяв гарячу воду 15 серпня!!! Де????? Брехло!!!
Юля Показати IP 21 Вересня 2011 11:46
жах. скільки вже можна ту воду відключати? за цей рік це вже напевно 20й раз на 33му! як не якісь аварії так ваші борги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus