USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Споживачів дурять на кожній другій заправці України

7 Серпня 2013 18:18
Згідно з оперативною інформацією, протягом семи місяців цього року Держспоживінспекцією України перевірено близько 400 автозаправних станцій, порушення встановлено у 50%, інформує expres.ua.
Про це повідомив Голова Державної інспекції з питань захисту прав споживачів Сергій Орєхов під час брифінгу в Будинку Уряду 7 серпня, інформуючи щодо якості нафтопродуктів на українському споживчому ринку.
З його слів, загалом перевірено більше 900 тонн продукції, на загальну суму 9,4 мільйони гривень, з яких 157 тонн не відповідали вимогам нормативних документів на загальну суму понад мільйон гривень.
«У ситуації що сьогодні склалася на українських АЗС, можуть дуже допомогти і самі громадяни. Хочу вам ще раз нагадати про те, що після заправки треба обов'язково зберігати касовий чек до наступної заправки дорожньо-транспортного засобу, оскільки він є основним доказом факту купівлі саме цього палива.
Якщо ж Ви не зберегли чек, повинні звернутися до Державної інспекції з питань захисту прав споживачів зі скаргою на конкретну АЗС, із додаванням офіційного висновку профільної СТО про причини пошкодження двигуна автомобіля неякісним пальним», - сказав Сергій Орєхов, якого цитує прес-служба Державної інспекції з питань захисту прав споживачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus