USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Статистика каже, що Волинь нарощує темпи

12 Липня 2010 11:23
Галузь економіки по фінансових результатах вийшла на прибутковий рівень: в 2010 році вона отримала 218 мільйонів гривень прибутку, в порівняні з 193 мільйонами збитку в минулому році.
Про це на оперативній нараді в голови ВОДА Бориса Клімчука 12 липня повідомила начальниця головного управління статистики у Волинській області Марія Мотиль.
За словами Мотиль, приріст в промисловості становить 22%, проте в автомобільній галузі темпів росту немає, вона й досі не вийшла на рівень минулого року.
За об’ємами виготовлення сільськогосподарської продукції на одну особу Волинь займає третю позиції по Україні і 12 за загальним обсягом виробленої продукції.
Порівняно з результатами півріччя минулого року в оптовій торгівлі є ріст в 119%, а у роздрібній - 112%. Головними гравцями, які визначають об’єми оптової торгівлі, є нафтотрейдери та ТОВ «Волиньтабак».
Галузь пасажирських перевезень за перше півріччя 2010 року становить лише 89 відсотків в порівнянні з минулим роком.

Мотиль пояснює, що на таку статистику вплинув страйк працівників Луцького підприємства електротранспорту.

Індекс інфляції на Волині збільшився на 2,2%, тоді як по Україні він перебуває на позначці 103,3%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus