USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тендер: Єремеєв продасть дизпаливо для української АЕС на 11 мільйонів

20 Березня 2014 14:17
ДП «НАЕК «Енергоатом» 14 березня згідно з результатами тендеру уклало договір із ТОВ «ВОГ Аеро Джет», що входить у групу «Континіум» позафракційного народного депутата Ігоря Єремеєва, на постачання дизельного палива для Запорізької АЕС на суму 10,74 млн гривень.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», - пишуть Наші гроші.

Спочатку збиралися замовляти 1 148 т палива, однак, виходячи з документу з ціною за одиницю, між акцептом і підписанням договору кількість дизельного палива зменшили до 822 т, ціна лишилася на рівні затвердженої – по 13 056 грн/т.

Фірма «ВОГ Аеро Джет» входить у групу «Континіум» позафракційного народного депутата Ігоря Єремеєва.

Компанію заснували у травні 2012 р. Офіційними власниками нині є Світлана Юраш і віргінський офшор «Сквеад Інвестментс Лімітед». Разом з тим до 2013 р. основна частка в компанії була записана на ТОВ «Московський міст ЛТД». Воно, своєю чергою, на ТОВ «Вест Ойл Груп», що тоді належало кіпрській «ОВГ Оіл Вест Лімітед», а тепер – нідерландській компанії зі схожою назвою – «Вест Оіл Груп Холдінг Б.В.». Єдиний тендер, який до цього вигравала компанія «ВОГ Аеро Джет» – це постачання 200 тис. т дизпалива на загальну суму 2,62 млрд грн. для «Укрзалізничпостачу» наприкінці грудня минулого року.

Єдиним допущеним для участі конкурентом фірми на цьому тендері стало ТОВ «Укрпостач-Нафтотрейд».

Фірма була зареєстрована у Луцьку у 2004 р. під назвою ТОВ «Континіум-Льон-Контракт-Мрія».

З 2010 р. власником фірми є та сама кіпрська компанія «ОВГ Оіл Вест Лімітед».

З 2011 року «Укрпостач-Нафтотрейд» отримав підряди «Укрзалізниці» на 5,66 млрд грн.

Пропозицію третього учасника, ТОВ «Будстандарт 2018», яке пропонувало постачати паливо на 14 тис. грн дешевше, відхилили за невідповідно оформлений термін забезпечення пропозиції конкурсних торгів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Александр Показати IP 20 Березня 2014 15:42
Странно....Разве гг.Пустовит, Витив или Алексеев не предложили бы дизельное топливо для АЭС по лучшей цене? Причем без откатов! А насколько бы пополнился бюджет при уплате налогов бизнесменами, прошедшими люстрацию!
Здрасте Показати IP 20 Березня 2014 15:45
Перші держкошти котрими нова влада збагачує народ Нідерландів. То чим ці кращі?
нормальні чи ні Показати IP 21 Березня 2014 12:46
Ви що, здуріли там всі, чи вас дурний бобер вкусив? На тих заправках найдорожче в області пальне, і до того ж не найкращої якості. Куди ви гроші сунете, невже немає пального дешевшого і якіснішого? Воістину, чудні діла твої, Господи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus