USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ціни на пальне зростуть

24 Листопада 2010 14:56
У зв’язку зі зміною податкового законодавства ціни на пальне можуть зрости вже за декілька тижнів.

Про це 24 листопада під час прес-конференції повідомив голова тер відділення АМКУ на Волині Віктор Гупало.

Він зазначив, що ринок цін на пальне дуже чутливий і негайно реагує на будь-які коливання - як світові, так і в Україні.

«За інформацією від експертів тенденція збільшення вартості пального буде мати місце. На скільки? Багато чинників впливає - яка ціна буде на пальне чи дизпаливо. Цей ринок дуже швидко реагує на те по якій ціні продаватиметься нафта на біржі…А також залежить ще від державної політики в сфері оподаткування», - зазначив Гупало.

Він прокоментував, що очікується відміна транспортного збору. Його замінить збільшення вартості пального.

«Сьогодні це справедливіше. Адже сільський житель, маючи «Москвича» чи «Запорожця» змушений на рік чи на два проплатити цей відсоток, який йде від кубів двигуна його «Запорожця» чи «Москвича». А їздить по різних обставинах – місяць в рік. Тобто виїжджає дві каністри бензину. Тобто в даній ситуації ціна перекладеться на ті 20 літрів бензину і зрозуміло, що це буде дешевше. А той хто наїжджає тисячі кілометрів, нищить дороги і екологію – повинен платити більше», - прокоментував Гупало.

За інформацією керівника волинської Держінспекції контролю за цінами Тараса Куйбіди за останні п’ять років ціни на пальне в області не перевищувати рівень середніх по Україні.

Разом з тим, Гупало нагадує, що тервідділення АМКУ відслідковує ситуацію аби не повторилося минулорічне передноворічне необґрунтоване підняття цін на пальне низкою нафтотрейдерів. Тоді підприємства заплатили по 100 тисяч гривень штрафу за змову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
goodok Показати IP 24 Листопада 2010 15:12
Ой, а хтось казав, шо Податковий кодекс поганий лише підприємцям... Завтра машину в гараж поставите до кращих часів, а післязавтра будете в маршрутках по 5 грн. платити. Ще треба доводи щоб зрозуміти про важливість протесту 25 листопада?
Tarantino до goodok Показати IP 24 Листопада 2010 15:15
Скільки місяців тому ціни почали рости? І що? ВИ хоч щось крім лицемірного волання політиків на політичних ток-шоу чули? Я - ні. Все просто - дух Майдану у і так овечкоподібного народу, вбили у 2005-му. Не буде нічого від ваших закликів.
goodok до Tarantino Показати IP 24 Листопада 2010 15:36
Дух майдану не вбили, а приспали. Якщо МИ не розбудимо його зараз, то ВОНИ присплять його ще крепше. А от овечкоподібний народ - це звичайно проблема, особливо сьогодні. Я ж надіюсь на активних. А вас особисто влаштовують методи сьогоднішньої влади?
Tarantino до goodok Показати IP 24 Листопада 2010 15:46
Ні. Але ні я, ні (я чогось так думаю) ви, не замінимо ні Януковича, ні Азарова, ні Клімчука. А якщо так - тоді ви маєте достойного кандидата? перелік вимог? план дій? чи просто - виходимо і тіпа протестуємо?
Fantom Показати IP 24 Листопада 2010 17:41
нє, давайте берем автомати і тіпа стріляємо владу ))))
... Показати IP 25 Листопада 2010 10:19
І підпалити декілька заправок. "Дабы уважали народ" і "другим не повадно было"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus