USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцька - два бюджети розвитку по 40 мільйонів

30 Січня 2014 13:51
Бюджет розвитку Луцька на 2014 рік - 42 мільйони гривень. Саме таку суму планують ухвалити під час наступної сесії міськради.

Додатково місто отримає майже стільки ж коштів субвенцій з Києва, - сказав Луцький міський голова Микола Романюк під час засідання виконкому сьогодні, 30 січня.

«40 мільйонів гривень надійде в Луцьк завдяки клопотанню народного депутата України Ігоря Палиці. Це практично ще один бюджет розвитку міста», - сказав Микола Романюк.

Ці гроші будуть спрямовані на поліпшення дошкільної системи, ремонт центрального басейну, реконструкцію системи опалення художньої школи, де зараз мерзнуть діти, реконструкцію актової зали в Палаці учнівської молоді та інше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юрко Залупельний Показати IP 30 Січня 2014 15:09
Палиці слава!
Пересічний Показати IP 30 Січня 2014 15:18
Ну ось маємо хоч якусь інформацію про діяльність Палиці у Верховній Раді. Не може не тішити, що зміг вибити стільки грошей. А от що зробив для свого виборчого округу нардеп Євген Мельник? Просто цікаво, бо про те які суми на свої округи вибили Івахів, Єремєєв, Мартиняк, той же Палиця можна прочитати інформацію, а ось про подібну діяльність пана Мельника щось не чути. А чому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus