USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку будуть поліцейські велопатрулі

11 Травня 2016 12:35
60 тисяч гривень з обласного бюджету на закупівлю 6 велосипедів хочуть отримати луцькі поліцейські. Ще 17 тисяч – на спорядження.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією сьогодні, 11 травня.

Під час обговорення програми забезпечення військових частин, підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації, до членів комісії звернувся начальник Управління патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко з проханням внести питання фінансування відомства в обласну програму.

Серед іншого, з коштів обласного бюджету луцька поліція просить профінансувати запуск велосипедних патрулів у Луцьку. Попередньо планують закупити 6 велосипедів та захисне спорядження.

Відповідно до попередніх розрахунків, кожен із велосипедів, разом з поклейкою розпізнавальних знаків, поліції обійдеться у 10 тисяч гривень. Ще 17 тисяч гривень потрібно на закупівлю захисного спорядження та додаткового оснащення.

Зі слів Олександра Вовченка, поліцейські на велосипедах патрулюватимуть точково. Зокрема, зосередять роботу в парках, місцях відпочинку лучан, а також у спальних районах міста. Головний поліцейський Луцька зауважує, що з настанням теплої пори в дворах починають засідати молодики, які розпивають спиртні напої та заважають місцевим мешканцям. Відтак, боротись з ними, серед іншого, планують завдяки роботи велопатрулів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
1188 Показати IP 11 Травня 2016 12:43
Сподіваюсь, депутатам облради вистачить розуму не проголосувати за такий брєд. А де ж сотні мільйонів, виділені на реформу...?
Штефко Показати IP 11 Травня 2016 12:50
може краще на мопедах, мопедопатрулі!
Правда Показати IP 11 Травня 2016 12:55
А де поділися велосипеди міліцейських велопатрулів, що патрулювали минулі роки.
Рома Показати IP 11 Травня 2016 13:03
Патрульну поліцію взагалі потрібно розігнати!!! Коефіцієнт корисної дії = 0 !!!
Андрій Показати IP 11 Травня 2016 13:05
Потрібно забрати в них пріуси і всіх пересадити на велосипеди!!! Так як з них толку неякого, так хоч державні гроші будуть економитись!!!
Лучанка Показати IP 11 Травня 2016 13:54
10 тис за велосипед?? )))) он в епіцентрі по 2,5 - акція))))))))) їм і таких буде досить. Судячи з того, що і на авто з їх роботи толку не особо...то дешевше їм піши ходити...чи патрульні дамочки захочуть може туфлі по 10 тисяч..щоб нозі не намуляти???
Це розкіш Показати IP 11 Травня 2016 14:37
Старі ППСНики ходили пішки по місту. Правда були серед них і дебіли, що оббирали нетверезих лучан і гостей міста. В родині, як то кажуть, не без виродка. Старі менти, які стали новими поліцейськими патрулюють за рахунок особистого часу теж без вело-, мото-, фото-, авто-, броне- і т.д. і т.п. засобів. Реформа стосується тільки "обраних" нових патрульних, для яких і машини нові, і пального повний бак, і талони на мийку патрульного авто і за показники роботи ніхто не питає. Старий участковий, якого понизили після атестації в посаді, доробить після модних "копів" їхню роботу вже "без кіно". А велосипеди потрібні, бо велоселфі на ходу ще в нової патрульної поліції не було (ВН не висвітлювали дані заходи).
В шоці Показати IP 11 Травня 2016 15:37
Хай з ЗП собі куплять, як хочуть на двох катацца
Гарік Показати IP 11 Травня 2016 21:47
В кращому випадку це старе нововведення не пройде через голосування. Дуже гарно патрулювання проводити пішки. Можливо пішоходів навчать переходити в дозволених місцях. Тоді зменшиться кількість ДТП. І прослідкують щоб сміття в смітники викидали, а не на дорогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus