USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку хочуть переглянути тарифи на опалення

30 Вересня 2015 15:45
Мешканці будинків, де немає лічильників теплової енергії, змушені сплачувати вдвічі-втричі більше, ніж мешканці будинків з тепловими лічильниками, - обурюються у міськраді.

Депутат Андрій Козюра оголосив запит від імені фракції до міського голови та директора ДКП «Луцьктепло». З його слів, власники багатоквартирних будинків, де немає лічильників теплової енергії, сплачують вдвічі-втричі більше за тепло, ніж мешканці будинків, де встановлені такі лічильники.

Цим мешканцям, як зауважив депутат, нараховують плату за радянськими тарифами, що є значно завищеними. Мовляв, це призводить до зубожіння сімей.

Відтак, він просить переглянути норми нарахування плати за опалення та привести їхні показники до рівня норм споживання у будинках, де встановлені теплові лічильники.

Депутати підтримали цей запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Оксана Показати IP 30 Вересня 2015 15:52
Дешевий популізм. Замість того щоб сприяти встановленню лічильників, що спонукає до економії, роблять все щоб люди відмовлялись від приладів обліку.
ВиБОРЕЦЬ Показати IP 30 Вересня 2015 16:08
ох які ми розумні, вибори, вибори, вибори...., а як там із незаконно підвищеною платою за проїзд у тролейбусі, чи вже забув, як фіктивне рішення у поштові ящики підкидав...
Реаліст Показати IP 30 Вересня 2015 16:50
Безквартирний депутат ратує за перегляд тарифів?Це,звичайно,-не виборчий піар,тим більше-такого *борця* за інтереси громади пригріла *Батьківщина*,це-зневажання людей,цинізм *опонента*міського голови,з надією знову пройти до міської ради.
Степан Показати IP 30 Вересня 2015 17:46
Наявність теплового лічильника не приносить ніякої економії, якщо не регулювати подачу опалення на будинок при підвищенні температури зовнішнього середовища.При частковому прикриванні лічильника для економії, перестають гріти квартири у дальніх під"їздах,при відкритому лічильнику- у ближніх відкривають вікна бо гаряче.Все супроводжується сварками сусідів.Одним холодно, інші не бажають відкривати вікна і платити більше за перегріту квартиру
просто до Степан до Степан Показати IP 30 Вересня 2015 22:54
100%правда в нашому будинку є лічильник,а платимо більше як там де його не мають
а Показати IP 30 Вересня 2015 17:55
а можливо й правильно. якщо немає змоги поставити лічильник, а держава немає коштів, то чому повинні платити втричі більше.
Анонім Показати IP 30 Вересня 2015 21:55
О. цей рішальщик Козюра знову обізвався. Що там всіх родичів повлаштовував на теплі місця? Як там сестрі на таможні працюється?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus