USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку хотіли обікрасти піцерію

3 Листопада 2016 16:18
Затримали двох лучан, які намагалися обікрасти піцерію в обласному центрі. За фактом замаху на крадіжку слідчі відкрили кримінальне провадження. Триває досудове слідство, - інформують у прес-службі волинської поліції.

Уночі, 28 жовтня, близько 2 години на пульт поліції охорони надійшов сигнал «тривога на об’єкті» із магазину по проспекту Волі в Луцьку. Прибувши на місце виклику правоохоронці звернули увагу на відкрите підвально-складське приміщення піцерії, яка знаходиться поруч із магазином. Під час обстеження правоохоронці застали в ньому 30-річного та 31-річного мешканців Луцька.

При проведенні поверхневого огляду у них виявили інструмент для відкриття дверей, відмички для замків, балаклави та рукавиці.

На місце події наряд охорони викликав слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

Як з’ясували поліцейські, чоловіки вже мали проблеми із законом.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 15, 162 (Замах на незаконне проникнення до житла чи іншого володіння особи) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
луцьк рульний Показати IP 3 Листопада 2016 19:12
мо вони просто їсти хотіли ?
Анонім Показати IP 3 Листопада 2016 21:51
ага, і шоб не видно було голодних писків, оділи балаклави

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus