USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку розподілили кошти для відмови від опалення газом

12 Жовтня 2015 12:57
Понад 400 тисяч гривень з обласного бюджету спрямують на переоснащення котельні міської клінічної лікарні.

Про це стало відомо під час засідання виконкому Луцької міської ради 12 жовтня.

Як повідомила начальник управління бюджету та фінансів міськради Лілія Єлова, у післясесійний період у бюджет міста надійшли субвенції з державного бюджету на виплату допомог сім’ям з дітьми, що зумовлено підвищенням розміру соціальних стандартів (ця сума становить 1,359 мільйона гривень), окрім цього 133,9 тисячі гривень спрямують на проведення виборів депутатів міської ради та міського голови.

Також сьогодні отримали розпорядження голови облдержадміністрації про надання місту частини нерозподілених коштів обласної субвенції, 430 тисяч гривень на технічне переоснащення котельні зі встановленням твердопаливного котла по проспекту Відродження, 15б. Передбачається, що котел дозволить міській клінічній лікарні відмовитися від використання газу для опалення.

Члени виконкому підтримали проект рішення про внесення змін до бюджету міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2015 19:53
Запитання на засипку: "Через скільки років ці заходи окупляться?" Або вони робляться для того, щоб укусити Росію, споживаючи менше її газу незважаючи на власні економічні збитки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus