USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У підприємливої волинянки вилучили товару на півмільйона

20 Травня 2015 12:31
Працівники прокуратури Волині та Державної фіскальної служби в області учора обшукали помешкання ковельчанки, яка неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців як реалізатор фальсифікованих алкогольних і тютюнових виробів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Під час обшуку житла підприємливої жінки виявили понад 50 000 пачок цигарок українського, російського, білоруського та молдовського виробництва. Усі вони - без марок акцизного податку.

Окрім того, виявили також близько 300 літрів спиртової суміші та готової алкогольної продукції з акцизними марки з ознаками підробки.

Фальсифіковані підакцизні товари вартістю 500 тисяч гривень вилучили з незаконного обігу.

Нині вирішується питання щодо можливості технологічної переробки контрафактної продукції, а в разі встановлення небезпеки для життя та здоров’я людей – її знищення.

У кримінальному провадженні щодо мешканки Ковеля триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus