USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Володимирі-Волинському 4 квартири для бійців реставрують майже за мільйон

16 Листопада 2016 14:26
Старе приміщення лікарні у Володимирі-Волинському реставрують під житло для військовослужбовців, - йдеться у сюжеті 2+2.

«Це навіть не будівництво, а реставрація. За шалені гроші ремонт роблять халатно. Працівники на місці ремонту - на під питку. Люди навіть не знаю, на кого працюють. Обіцяють закінчити до Нового року», - йдеться у сюжеті.

На реконструкцію передбачено 830 тисяч гривень.

Тендер на ці роботи виграла компанія, яка проводить дороговартісні роботи в Скнилові – ПП «Богдан БУД».

«Засновником, директором і бухгалтером фірми є Трендяк Богдан. Фірма знаходиться у приватному будинку, з уставним фондом у 1000 гривень.

Приватне підприємство «Богдан БУД» в процесі виконання робіт на об’єкті «Скнилів» перераховувало гроші за виконані роботи приватному підприємцю Трендяку Богдану. Це - звичайне і елементарне, і нагле відмивання коштів», - коментує Радник міністра оборони України Руслан Тростинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вол -Волинський Показати IP 16 Листопада 2016 15:51
Там отримали квартири люди учасники ато 2014,2015,2016-17,ці люди заслужили ті квартири і за 1 мільйон доларів і перед державою і українським суспільством

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus