USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі на нову машину витратили понад 300 тисяч

13 Червня 2013 12:53
Автопарк Ковельського РЖКП №1, де наразі є 6 одиниць техніки, поповниться ще однією машиною. Цього разу сміттєвозом-пилососом, котрий прямує до Ковеля з міста Миколаїв і цими вихідними вже буде тут, - пише Про Ковель.

Як розповів головний інженер комунального підприємства Микола Мартинюк, РЖКП №1 виграло тендер на закупівлю транспорту, гроші на придбання якого виділив міський бюджет.
«Потреба у придбанні нової додаткової одиниці техніки виникла у зв’язку з тим, що сміттєвози періодично виходять з ладу, на їхній ремонт необхідно затрачати час, а побутового сміття, котрий ми вивозимо, щораз більшає. Тому спільно з керівництвом міста було прийнято рішення купити ще один сміттєвоз, який, до речі, має додаткову функцію пилососа. Ця особливість машини дозволить нам підтримувати в належному стані чистоту проїжджої частини міста та пішохідних доріжок«, - пояснив головний інженер РЖКП №1.

Із міського бюджету на придбання нового сміттєвоза-пилососа витратили 329 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Штефан, Луцьк Показати IP 13 Червня 2013 15:06
Очевидно, російського виробництва. І, схоже, у ціну закладено "відкат". Ну, що ж. Прокуратура захищає, як вбачається "гроошові мішки" та високе начальство. Крадуть, як подуріли!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus