USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому районі хочуть підвищити родючість грунтів

7 Березня 2009 15:15


Під час сесії Луцької районної ради депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за 2009 рік та декілька програм. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповіла начальник фінансового управління Луцької райдержадміністрації Леся Бусель, у 2008 році призначення по доходах загального фонду районного бюджету виконано на 104,6%. Видаткова частина бюджету Луцького району виконана на 98,4%. Звіт, оприлюднений пані Бусель, депутати затвердили.
Також депутати внесли до цьогорічного районного бюджету зміни. Згідно з ними передбачено, що дотація вирівнювання має перераховуватися упродовж трьох днів із моменту надходження відповідних коштів.
Депутати прийняли програми інформатизації Луцького району, розвитку психологічної служби в галузі освіти району.
Як зазначив заступник голови Луцької РДА Василь Підвальний, спеціалісти Волинського обласного центру «Облдержродючість» здійснили дослідження грунтів Луцького району. Виявилося, що лише 20% земель району мають нормальний і підвищений вміст гумусу. Тому виникла потреба у створенні районної програми покращення родючості грунтів. Її також сесія Луцької районної ради схвалила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Агроном Показати IP 9 Березня 2009 08:14
І що дальше ????????
Анонім Показати IP 10 Березня 2009 00:56
Тепер будемо ходити гадити на поля...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus