USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку за п’ятдесят гривень на день можна купити автівку

22 Лютого 2010 14:40
Компанія «Рено Україна» оприлюднила результати власної роботи кредитної програмиRenault Finance протягом 2009 року.
За результатами, програма Renault Finance стала лідером на ринку автокредитування України. Частка кредитів виросла з 16% до 29% у порівнянні з попереднім роком. В офіційному дилерському центрі Renault компанії «Луцьк-Експо» розповідають, що кредитна програма  Renault Finance користується неабиякою популярністю серед волинян.
В 2009 році ринок кредитних продажів знизився з 33% до 5%. Протягом півроку програма Renault Finance була практично єдиною можливістю придбати автомобіль у кредит.
Renault прийняли рішення знизити кредитну ставку до 0%. Тому на сьогодні ця кредитна пропозиція доступна для українського споживача.
З 2010 року автомобілі Renault можна придбати, сплачуючи всього від 55 гривень на день.
Автомобіль Renault  можна придбати вже сьогодні, сплативши 50% його вартості (без врахування витрат на оформлення), на іншу частину суми надається розстрочка. Покупець може сплатити залишок суми протягом 2-х років рівними платежами в гривнях, які фіксуються на весь період кредитування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікінг Показати IP 22 Лютого 2010 23:57
Так вже й 50 грн. Невже у такі заманухи ще хтось вірить. Тепер багато сімей, що мріяли про авто і 50 грн. в день не готові викидати. А тут ще 50 % вартості заплати, зареєструй - баків 500, застрахуй, бензин купи. Так що реклама Рено красива, однак було б цікавіше прочитати детальніше скільки стане звичайному лучанину Ренівка. А ще є анекдот про правило пятьох "Ф": Ніколи не купуй Форд, Фіат і фсяке Французьке фуфло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus