USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

У Луцьку зростуть тарифи на тепло

26 Червня 2008 17:15
Сьогодні, 26 червня, під час громадських слухань у Народному домі «Просвіта» лучанам презентували проект нових тарифів на тепло. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Новий тариф передбачає підвищення вартості тепла і для населення, і для установ. Зокрема планується, що мешканці Луцька за 1 Гкал платитимуть 211,02 гривні (зараз –174,72 гривні), а підприємства та організації – майже 370 гривень замість нинішніх 230-ти.
Як розповів директор ДКП «Луцьктепло» Рустам Дячук, тарифи треба піднімати, оскільки підприємство не в найкращому стані – постійно дорожчає газ, основні засоби систем теплопостачання зношені на 52%. Заступник начальника Держцінінспекції Вікторія Тимчишина підтвердила, що цей проект тарифів – економічно обгрунтований. Із залу пролунало цікаве питання: якщо потрібні кошти на ремонт, то чому у структурі тарифу витрати на це взагалі зменшуються? Як пояснив заступник міського голови Петро Гоцалюк, на ремонти обладнання та систем теплопостачання спрямовуватимуться кошти із держсубвенцій.
Довідково:
Завтра, 27 червня об 10.00 виконком Луцької міськради розгляне питання підвищення тарифів на теплопостачання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus