USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ратнівському районі найкраще в області економлять «газові» гроші

26 Квітня 2013 08:00
Згідно з дорученням Президента України споживання газу має зменшитися на 50%.

Про це стало відомо 25-ого квітня під час засідання регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в облдержадміністрації.

Впровадження енергозберігаючих технологій на Волині відбувається поетапно, але темпи треба пришвидшити, - вважають в облдержадміністрації.

Зокрема, за словами заступника директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ОДА Володимира Бондарука, згідно з дорученням Президента України споживання природного газу треба скороти в області у бюджетній сфері у два рази.

Найкраща ситуація поки що в Ратнівському районі, де використання «блакитного палива» зменшилося на 25%.

Утім є такі райони, де навпаки ставлять газові котли. Голова облдержадміністрації Борис Клімчук зазначив, що не треба поспішати з висновками, оскільки необхідно дослідити цю ситуацію.

Окрім цього, керівник ОДА сказав, що енергозбереженням треба займатися і надалі, а не лише напередодні виборів, коли кандидати у нардепи за свої кошти ремонтували школи та вставляли пластикові вікна: «Чи все на балансі те, що зробили кандидати у депутати? Якщо ні, то візьміть на баланс», - звернувся Борис Клімчук до представників районів.

Загалом у 2012-ому році на Волині впровадили 1363 енергозберігаючі заходи, на реалізацію яких використали майже 190 мільйонів гривень. У 2011-ому – на 20% менше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus