USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинські дороги «закатають» ще декілька мільйонів

1 Липня 2013 13:02
Службі автодоріг Волині дали 3 мільйони гривень на те, щоб продовжити ремонт доріг на Волині.

Про це йшлося під час оперативної наради в облдержадміністрації 1 липня.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук заявив, що вимагає від дорожників робіт на ці гроші. «Давайте, всьо, рєбята. 3 мільйони гривень отримали. Бітум, асфальт, заводи, все коптить і димить... З такими грішми», - зауважив губернатор.

Щодо цього Борис Клімчук додав також, що потрібно переглянути «проект по Колках». «Він мені не подобається… Там і так підтоплення, ми ще ями там поставимо з невідомо якою ізоляцією і буде замість перфекту ще черговий геморой», - мотивував очільник Волинської ОДА.

До того ж, губернатор Волині зауважив, що до 15 жовтня може вже випасти сніг і потрібно буде до цього часу знову робити щось із дорогою «Луцьк – Ковель».
Звернувся із цим питанням Клімчук до начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака.

Нагадав керманич Волинської ОДА дорожникам і за бур’ян, який росте вздовж доріг в області. «Постригти треба. Я їхав – жах… Бур’ян по пояс. Пострижи», - додав він.

Звернувся і до начальника ВОУЛМГ Богдана Колісника. «Якщо ти думаєш, що ця зима так легко пройде, як ця, то ти помиляєшся. Там підлісок вже такий…», - натякнув Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Амєлія Показати IP 1 Липня 2013 14:52
І скільки кілометрів дороги можна відремонтувати за декілька міліонів?-треба не бур"ян стригти-а борщовик.поки не достиг.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus