USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинського підприємця «забрали» лісову ділянку

13 Вересня 2013 11:56
Працівники волинської прокуратури з незаконного користування вилучили 2,8 гектара земель лісового фонду, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Ковельською міжрайонною прокуратурою із залученням спеціаліста Державної інспекції сільського господарства України в області здійснили перевірку додержання земельного, природоохоронного законодавства під час використання земель водного та лісового фонду на території Ковельського району.
Під час перевірки встановили, що договір про сумісну діяльність, укладений між Ковельським СЛАТ «Тур» та одним із місцевих підприємців, задля спільного використання в рекреаційних цілях земельної ділянки площею 2,8 гектара, порушує норми земельного, лісового, цивільного законодавства України.
У зв’язку з цим, 26 червня 2013 року, Ковельським міжрайонним прокурором, в інтересах держави, в особі обласної державної адміністрації до Господарського суду Волині пред’явили позов із вимогами визнати недійсним цей договір та зобов’язати підприємця звільнити лісову ділянку й знести тимчасові рекреаційні споруди, зведені ним без достатньої правової підстави.
Рішенням Господарського суду Волинської області позов задовольнили в повному обсязі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus