USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинському бюджеті недостача, а медикам досі не виділили грошей за «грипозників»

12 Листопада 2009 15:12
За дев’ять місяців 2009 року бюджет Волинської області не виконаний. Видатки перевищуть доходи на понад 2 мільйони гривень, повідомляє кореспондент «Волинських новин».
На засіданні постійної бюджетної комісії Волинської обласної ради головний фінансист Волині Ігор Никитюк зазначив, що бюджет Волинської області недовиконаний на 2,4 %.
Втім, чиновник сподівається, що недостача обласного бюджету буде перекрита за рахунок середньострокових позик.
За результатами 9 місяців 2009 року відбудеться перерозподіл обласних коштів. Зокрема, місцеві бюджети отримають додаткові дотації, а частина коштів буде направлена на виплату зарплат бюджетникам. Проте Волині все ж не вистачає, 2,2 мільйона гривень на придбання твердого палива і скрапленого газу.
«Ми звернулися у міністерство фінансів з проханням надати додатково 2,2 мільйони гривень. Сподіваємось, що питання вирішиться позитивно», каже начальник головного фінансового управління Волинської ОДА Ігор Никитюк.
Немає в області поки що й грошей, обіцяних мінфіном для оплати понаднормових годин лікарям, які працюють під час карантину.
«Грошей цих у області немає. Вони будуть виділені мінфіном. Я дзвонив до міністра, він казав, що гроші поки що у тому мільярді», - зазначив пан Никитюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 12 Листопада 2009 20:34
Скільки знаю у Никиктюка ніколи грошей не вистачає, навіть у найкращі часи...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus