USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна підписує з Китаєм документ про співпрацю на 5 років. ВІДЕО

25 Вересня 2013 13:24
Східний напрямок продовжує бути одним із пріоритетів чинної влади. У КНР приймають урядову делегацію з України, - ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Так, українська урядова делегація розпочала масштабні переговори в Китаї. Головний документ, який планують підписати, - це 5-річна программа розвитку відносин стратегічного партнерства між Україною та КНР.

Китай вже інвестував майже 7 мільярдів в український аграрний сектор та енергетику. Також Україна зацікавлена як у залученні кредитних коштів, так і у підрядниках для роботи в Україна та у спільних проектах за кордоном.
ЧИТАТИ ЩЕ: КИТАЮ ПЕРЕДАДУТЬ 3 МІЛЬЙОНИ ГЕКТАРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЗЕМЛІ
Перший віце-прем'єр Сергій Арбузов, який очолює українську делегацію, заявив, що Україна прагне активізації двосторонньої співпраці. «Головними складовими нашої співпраці є співробітництво в наступних галузях: торговельно-економічній, науково-технічній, культурній, сільськогосподарської та освітній сферах», - пояснив Арбузов. Китай уже інвестував значні кошти в український аграрний серктор та енергетику.

Також Україна зацікавлена як у залученні китайських кредитних коштів та підрядників для роботи в Україні, так і в реалізації спільних проектів за кордоном. Раніше повідомлялося, що китайці на півстоліття стануть орендарями українських чорноземів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus